dimecres, de novembre 12, 2008

Madrid no perdona, Carlos no t'oblidem

Ahir va fer un any de l'assassinat de Carlos Palomino a mans d'un nazi al metro de Madrid (com haureu pogut veure al vídeo i a la imatge de la setmana). Per la vesprada es feia una manifestació, la qual ha sigut, segons les fotos que he pogut veure impressionant, quasi 10.000 persones que es manifestaven en contra del feixisme. Destacar que aquest moviment antifeixista a Madrid està més fort que mai i ahir va fer una gran mostra de poder. A la manifestació va anar la mare de Carlos que va dir:
"He venido a la manifestación porque siento orgullo y satisfacción de ver que Carlos sigue en la memoria de sus compañeros y sus amigos. Eso me hace estar muy contenta de la lucha que se esta llevando adelante, ver que de alguna forma su muerte no fue en vano. Y eso se refleja en el aumento de las movilizaciones que ha habido a lo largo de este año en el movimiento antifascista madrileño. Creo que se está avanzando. Ahora lo importante es que no tiene que haber retroceso, hay que continuar y profundizar en esta vía de lucha." Però les paraules finals varen ser les més impactants: "Por favor os pido que continuéis la lucha, os pido que acabéis con esas alimañas y que cada día suméis uno más en vez de restar. Muchas gracias"

Vos deixe unes fotografies de la mani d'ahir, bàsicament, espectacular! Des d'ací una forta abraçada als companys de Madrid, que els vaig conèixer de primera mà quan vingueren als actes del Guillem Agulló i em varen empapar de sentiments, solidaritat, ràbia i lluita! El millor homenatge la victòria!



més fotos ací