dimecres, de setembre 02, 2009

Elvis Perkins In Dearland

No sol escoltar aquest tipus de música, però des de que el meu cosí em va dir que ho escoltara ara no puc parar d'escoltar-ho. Tot i que siga yanki, m'agrada pot ser el nom ens recorde a alguns altre tipus de personatge, però de veritat, m'agrada. Ell afirma que és el nou Dylan, nosé, Dylan era molt gran però si que és cert que feia temps que no escoltava aquest tipus de música. Nosé si perquè sóc més d'un altre tipus de música o perquè ningú era digne de que es comparara a Dylan. En fi, feia temps que no posava cap post sobre música i avui m'apetia. Ale, a gaudir! Ja sabeu que el dissabte vos esperem a tots i totes a Bocairent en el BOCAROCK!



3 algú ha dit...:

Bruguers ha dit...

No els coneixia i m'has fet tot un descobriment.
Vaig a investigar per la xarxa i després descarregar-me alguna peça per l'Mp4

Víctor ha dit...

Un consell, abans de descarregar-teu per la xarxa podries escoltar-ho amb Spotify. I si t'agrada, ja t'ho baixes. Coneixes el programa?

La veritat que és un descobriment molt bo, m'agrada prou aquest tipet. Vaig veure ahir que al carallibre em vas deixar un enllaç que pujava al Nord. A València també baixa el dia 15 i és un rollet íntim, no és una sala tant gran com l'Apolo. També he de dir que a València hi ha poques sales com Apolo, per no dir que cap...

Laia ha dit...

Simplement genials. Els anirem escoltant.
BSOT!