dijous, de juny 14, 2007

Distraccions examinals poloneses

Ens trobem ja en plena recta final dels examens, d'aquí a una setmana estarem ja "lliures" dels examens. L'altre dia mentre desconectava un poc dels estudis hem vaig trobar amb dos vídeos molts bons del programa que fan a TV3 : Polònia ( que per cert, són uns cracks!). Vos vaig a posar dos vídeos.

El primer analitza l'evolució dels militants d'ERC ( que al meu parer és com la mostren ells)



I el segon, l'ex-pressident Maragall, vestit de fallera, demana que no es tallen les emissions de la TV3, atenció a l'últim visca, que segur que recordarà a molts de nosaltres unes d'aquelles nits polítiques en Saoro amb Don Angel, Kkusasa i Garcia!!



Vinga a seguir!

2 algú ha dit...:

Anònim ha dit...

Des de les Terres de Ponent del Principal de Catalunya, Visca els Països Valencians!!!!
Sempre he pensat que ja és prou difícil ser militant de la nació catalana al Principal.
No em vull ni imaginar com ha de ser per un ciutadà valencià com tu, ser militant de la nació valenciana des del País Valencià.
Diguem-li com vulguem. Valencià, català, mallorquí. El nom no fa la cosa sinó la voluntat dels seus ciutadans.
Ànims i endavant!!!!

Víctor ha dit...

Gràcies pels ànims.

Complicat? Doncs si, però cal fer-ho i seguint fer-ho. Un dia ho comentava amb un company de Castella que militava a Yesca, que si al Pais Valencià tot i el que ens estan fent dia a dia, seguim amb la lluita, i no som pocs, perquè s'ha de deixar de fer? Cal mantenir la nostra lluita, així aconseguirem que el teu Principat, el meu País i les Illes i la Catalaunya Nord, totes juntes formen un sol estat : els PPCC