diumenge, de juny 24, 2007

Yo soy aquel

Nit de Sant Joan del 2007...Quina nit vam passar al CSO Les Coves, en un dia on pensavem que seria un poc monòtom al quedar-se a Bocairent i no anar a cap altre lloc, entre les opcions estava Gandia. El dia començava amb "feina" en l'assaig de la banda ja que vaig repartir en alguns comerços del poble el cartell de les audicions dels xiquets de l'escola i del fi de curs, on també tocarà la banda jove. M'agradaria convidar a tots i totes els que llisquen el que estic posant que si poden anar, que vagen el dimarts a la plaçeta dels Suavos i el diumenge a la Plaça de l'Ajuntament perquè, a banda dels llocs on es fa, per a recolzar als futurs músics de la nostra banda.

Ja per la vesprada, en una puntualitat assombrosa dels quatre que haviem quedat anarem a les coves a fer-se una cervessa. Puntualitat perquè haviem quedat a les 7 i mitja, i no hi havia ningú a eixa hora ahi perquè vam aparèixer tots mitja hora tard. Sopant , després d'esperar a balunet vam estar mirant la final de la copa del rei, escoltant Manu Chao i Pirat's mentre ens mengaven aquell fantàstic entrepà de llom amb tomaca i "picaillo". Amb l'herberet de rigor deixavem un CSO-Bar per anar a un altre, Les Coves. Qui diria que seria la nit de Rafael i el saque de banda. Tot apuntava a que seria la nit d'Obrint Pas quan ens va fer cas i la va posar, però prompte la va llevar perquè encara hi havia molta gent, dels quals els de la barra eren els que estaven fent més gasto que nosaltres. Però ací començà el show, amb Rafael i el doble cd com a motiu temàtic, en la fabulosa cançò de Ave Maria, on ens deia el barman que no l'havia escoltat mai però que seria acollonant. Comforme avançava la nit hi havia cada cop menys gent, i es quedavem cada cop més al cercle del costat la barra on estava el cd. Posava Al Tall, Brams i Potato, sense oblidar Obrint Pas, Alamir ( que no era Habibi ni Cavall de Foc) i la Orquesta Plateria. Hi havia moment que pareixia Santa Cecília. De mentres les converses anaven girant al voltant d'un famós saque de banda i fent reflexions musicals al voltant de qui era millor dj que l'altre.


El final de la nit va ser l'entrega d'aquest cd per a fer el sorteig del Patronato... Amics i amigues, cada cop tenim més clar qui ha de ser el nostre patrocinador.