dimecres, d’octubre 03, 2007

El crack de la construcció s'aproxima?

Aquestos últims dies hem llegit als periòdics del país que Llanera, la gran empresa especuladora de la nostra terra, ha quebrat o acaba de fer una restructuració interna per a seguir construint, i especulant clar... D'una banda, el fet més curiós al voltant de les informacions que s'han dit, és que acomiadaràn a 400 treballadors de 600, i que no saben ells que van a fer. Curiós no? De colp a repent fer fora a 400 treballadors per a mi és signe de que la construcció, almenys en aquesta empresa, ha fallat i que ha de centrar-se en la seva xicoteta comarca que ja no queda un lloc més per a posar una valla de Llanera. D'altra banda, tal és la crisi que la constructora, segons llig a Vilaweb, ha suspès obres que tenia en marxa...fins i tot paren els projectes que hi havia a Madrid, Màlaga, Toledo i Múrcia.

Puf....però que li ha passat a Llanera? Vols dir que ja no vorem valles, façanes d'edificis, equips de futbol, de bàsquet, orquestres, amb la seva publicitat? Que farà ara Canal 9 i la Generalitat amb el contents que estaven d'aquesta empresa valenciana? Per què han quebrat, pels alts preus o perquè els seus pisets ja no són tant bonics com diuen ser?

Aquest fet és una antesala del crack que pot arribar a vindre, la fallida de l'especulació i destrucció del territori que han fet els burgesos valencians encoberts pels politics mentiders (tant dels Psoe com del PP) arreu dels pobles, pareix que agreujarà més el futur i que les joves anem a patir una situació més precària. Nose, que passarà amb les altres empreses que treballaven per a Llanera? Què passarà amb les famílies dels treballadors que han tirar al carrer? En fi, espere que siga l'inici de la desparició dels especuladors i que comencem a treballar la terra però en compte de fer especulació anant recuperant l'agricultura que està en hores baixes...