dijous, de novembre 01, 2007

I la música va dir: compra't un mp3

Avui, 1 de Novembre, aniversari de ma mare, hi ha moltes notícies que podriem comentar en aquest blog. D'una banda, ahir es va produir el fallo del tribunal que estava jutjant als responsables de la masacre del 11 de març, i es va deixar ben clar que era cosa de terroristes islamistes i que per tant, la teoria de la cospiració, estava lluny de tota realitat (ara els del PP diuen que ells no havien dit mai que fora ETA, però be per a tontos ja estan ells no?). Tant sols m'agradaria comentar que Pilar Manjon, té tots els meus respectes per la seva lluita per aconseguir la veritat i no xafar-se la llengua maim, tot i el dolor que ha esperimentat per la pèrdua del seu fill. D'altra banda, la contra-manifestació que es farà a Ontinyent en contra del feixisme i de la xenofòbia que representa Alianza Nacional, però açò ho comentaré demà o el mateix dissabte.

Avui m'apetix parlar sobre el meu mp3! Des de setembre que el meu reproductor hem donava problemes, i va ser durant la segona setmana quan va tocar Campanades a mort, i no estava escoltant Lluís Llach. I res,vaig estar tot un mes sense escoltar música o la ràdio mentre anava a València amb el tren o el bus, o anava a classe. Era estrany escoltar les sirenes de les ambulàncies mentre anava caminant ja que estic acostumat aquestos dos anys a anar sempre amb els cascos posats. Doncs be, el dijous passat hem vaig fartar i m'hen vaig anar a comprarme un mp3 en garanties perquè els dos anteriors havien destacat per la seva mala qualitat. I res, hem vaig enamorar d'aquest fantàstic mp3... que bellesa... És un Samsung YO-K3QB, tot verd i modern, que hem fa llàstima i tot embrutar-lo, però el que més m'agrada és la facilitat de manejar els menus i com no, com s'escolta! Escoltar Los Delinqüentes, Negu Gorriak, Muxaxito o Revolta 21 amb això és un autèntic goig! En fi, que avui estic ací immers entre apunts i llibres i la música està acompanyant-me aquest pont.

3 algú ha dit...:

Brey ha dit...

Heh enhorabona!! La veritat es que per a aquestes coses es millor no frenar-se o acalorar-se i fer una bona compra, mes val qualitat... perque esta en joc que et dure 6 mesos, que la pantalla s'apague, o els teus oids perque no!!

Jo tinc un Acer que dona gust, es gran, molt gran, pero joer 20 giges i va de puta mare!!

Jo la compra del mes es el mobil, si no t'han dit que ja vaig fent la ma en ell, es perque no volen, perque segur ho diuen... ja el veuras no tinc ulls per a ell... Nokia N73!!

floket ha dit...

D'aixòva tot aquest joc del consumisme, comprar/trencar/comprar... Jo personalment ho he patit en la meva pell. 3 anys i 4 mp3, fins ací he arrivat.

Víctor ha dit...

Ostres Bryan, el content que estava jo en el meu samsung i ara hem dius el que tens...i ja no m'agrada! Que no... jejeje

Levi, tota la raó del mon, ens podem parar a pensar i dir, per a que necessitem un mp3? És necessari realment? Però vivim en una societat, que tot i que critiquem el sistema no podem oblidar que estem dins d'ell.