dijous, de gener 24, 2008

Fins quan tenim que aguantar açò?

El darrer dilluns 21 de gener, a la matinada, va ser atacat el Centre Social "Terra" de Benimaclet, el qual va ser objecte de diverses pintades com: "Catalanistes go home" o "Terroristes" (totes elles deixant constància de la poca capacitat neuronal dels agressors, que es reivindicaren signant en nom de les joventuts del GAV).

Aquesta agressió es suma a les patides aquest darrer divendres al barri de Benimaclet per dos joves veïnes que van ser atacades per un grup nombrós de neonazis armats que els apallissaren i perseguiren. Aquestes agressions venien precedides per altres eixa mateixa nit a altres barris de la ciutat (Zaidia, Cedre i Mislata, Meliana...).

Com venint denunciant des de fa temps, el nostre barri està convertint-se en cau de joves neonazis i de blavers feixistes que només comprenen el llenguatge de l'odi, la violència i la intolerància, amparats, això si, per la impunitat de no sentir-se perseguits per la justícia ni la policia espanyoles.

Davant d'això, només ens queda un camí: la lluita i el combat contra el racisme, el feixisme i la intolerànciá. És a dir, ens queda lluitar per un Benimaclet lliure d'aquesta lacra, per uns Països Catalans lliures.

Centre Social-bar "Terra" de Benimaclet ( +més informació)

________
Solte algunes preguntes que m'agradaria que algú contestara. Per què les institucions no actuen contra aquestos grupuscles com el GAV? I per què no són persguits per la polícia? Quin interès hi ha? Què passaria si aquestes pintades o els darrers atacs a la seu del Bloc de Benicassim, Casal de Sueca o Catarroja, seu d'ERPV a València, etc etc; ho hagueren fet els bascos?

1 algú ha dit...:

Admin ha dit...

Molt fàcil de respondre:
Ningú actuarà conrta el GAV perquè tenen l'aval ideològic de la Generalitat Blavenciana; la policia en conseqüència no hi farà res; l'interés és que els cossos de repressió s'estalvien les pallisses, les tortures, la persecussió i l'atac constant. I si els "bascos", com tu dius, hagueren posat bombes se'ls hauria aplicat la llei antiterrorista: incomunicació, tortura i a presó.

I totes aquestes obvietats per a què? Perquè les preguntes ja tenen resposta, però no preguntants suficients.