dilluns, de març 31, 2008

Ha valgut la pena

Els meus dubtes tenia, els nervis d'abans d'agafar l'avió per primera volta, què faria jo en terres tant diferents com aquesta, però el resultat ha sigut esplèndid. He disfrutat a totes hores, quan menjava, quan miràvem un museu, quan passejàvem, quan dormia, etc. Això si, he de dir dos apunts: hem tingut "la sort" de trobar molts monuments en fase de restauració i que, hem fet un autèntic viatge gastronòmic, on cadascú es demanava un plat diferent i anàvem picant de tots un poc.

Amsterdam la vam visitar tres dies, on en un dia feia vent, sol, aigua i/o núvol. El resum d'aquesta ciutat va ser la normalitat i la naturalitat en que la gent vivia ahi. El nostre hostal estava al Barri Roig, i la veritat, que era un barri on cadascú no tenia por en mostrar el que sentia o el que era. Com diria aquella gran sabia "no per legalitzar les "herbes eixes" tota la gent fumarà". Vam vorer també el Museu de Vicent Van Gogh i vam passejar, i molt, aquestos dies. També vam tenir altres reflexions importans com "l'esglèsia és la polla", després d'haver vist a aquesta "forma fàlica" amb el símbol XXX d'Amsterdam (que després de fer apostes, ens vam enterar que tenia un significat religiós.

La segona parada va ser Bèlgica, i la veritat, que va ser també una autèntica passada. Vam anar a Gent, i deixant de banda el fred i la pluja, ens vam quedar bocabadats de les catedrals que hi havia, dels carrers, de les cases, de l'Ajuntament, etc. Una ciutat que mereix la pena, això si, com dinar al costat del canal, en una sensació tèrmica de -5º C, no hi ha res ( i més si estàs baix d'un punt "important" en el trajecte de les barquetes que hi havia per ahi). Un altra ciutat que vam visitar, com no, és Brusel·les : la ciutat de la cervesa i el xocolate. Vam anar als llocs més bonics i impactants d'aquesta ciutat (la plaça major un autèntic goig). Com no, vam visitar també altres zones menys visitades pels turistes, però nosaltres vam anar a uns bars que no ens ha deixat indiferent a ningú dels que vam anar: un era de titelles, un altre estava a una antiga fàbrica, altres ballaven tots en les cadires i les taules, un altre on hi havia 4000 cerveses... També vam vorer el Museu de la Música, que se'ns va fer curt de l'interessant que estava i tal.

En definitiva...un viatge que he disfrutat del que he vist, del que he fet, on he estat i en qui he estat.

2 algú ha dit...:

flapi ha dit...

Hola xiquet!!!
M'alegre molt que t'ho hages passat molt bé, aleshores hauré de visitar també Brusel·les i Amsterdam algun dia...jeje... Jo també he estat molt bé a Tuníssia, ja vos ensenyaré fotos, a vore si tinc un ratet i passe a fer-vos la visiteta, i intercanviem experiències. tu per Europa i jo per l'Àfrica.
Molts bessets i esperant el concertet de dissabte!!!!!

Víctor ha dit...

Doncs si que va anar be, fins i tot vaig mira per la finestra de l'avió en el pànic que tenia jo...i tots vau poder comprovar abans d'anar-me'n