dimarts, d’abril 08, 2008

El carril bici

Aquestos dies he tornat a agafar la bici per anar per València, el bon oratge m'ha fet ganes de tornar anar per ahi amb aquest vehicle. València no destaca per ser una ciutat on la bicicleta siga utilitzada per anar a tots els llocs, com si que ho era Amsterdam per exemple. La veritat, que sinó vas pel carril bici, et jugues la vida anant per on van els cotxes, o almenys és com ho veig jo. Menys mal que tenim el llit del riu que, si volem anar al centre, podem anar per ahi i ens oblidem per uns moments que estem en la ciutat del Túria. Com anava dient, per la zona on visc hi ha prou carril bici i la veritat que és tot un goig ja que només eixir de casa hem pose ja al carril bici i en 5 minuts estic en classe. Però sempre et trobes a gent que va pel carril bici, i això hem posa dels nervis... Hi ha una zona per Blasco Ibañez on el carril bici va per mig del miniparc que hi ha, sols poden passar bicis perquè no hi ha cap vorera per a que els que van a peu puguen passar... Doncs be, tens que anar patint per a no xafar a ningú ja que van per ahi com si fora sa casa... i rebenta un poc açò perquè carril bici en tenim poc i damunt...5 metres al costat tenen una vorera... En fi...me'n vaig a classe i a vorem si fem Carmagguedon amb la bici i hem donen punts!

3 algú ha dit...:

Aurora Mora ha dit...

bueno, em fa una miqueta de vergonya confessar-ho... per� ho far� jo s�c de les qu� va per eixe tros del carril bici a blasco. La veritat �s que t'entenc, per� creu-me si et dic que els peatons no estem en una situaci� gaire millor... de totes maneres, no hi ha excusa, no tornar� a xafar eixe carril bici, t'ho promet.

una abra�ada!

Twenty ha dit...

Quan vaig de peató també el xafé en moments que no tens altre remei (com per exemple en el col·legi que hi ha al costat d'Aragó/Blasco, crec que és materialment impossible que passen bicis i vianants pel mateix lloc). També he de dir, que la situació per als vianants a València també dona que desitjar i que, hi ha biciclistes que també pareixen no estar be del cap quan van per les voreres.

Així que tranquila que no ho tindre en compte! Ens vegem el dissabte no?

Aurora Mora ha dit...

faltaria més!