dimecres, de maig 07, 2008

Contrabandistes

Si, avui m'apeteix parlar sobre aquesta filà. Aquest dissabte farà cosa de dos anys que va en aquella famosa barra de les Coves, tenia una conversa que trencava tots els meus esquemes. Fins i tot, crec que alguna volta he ballat la de la "manta lluenta" i he dit que vull eixir de Contrabandista un any fent de cabo (apunta teu Reig). No obstant, la veritat, per a no portar-vos una desilució com el protagonista del que vaig a comentar a continuació, el motiu del text no és parlar de la meva relació amb els Contrabandistes.

L'altre dia entrava al blog de Joan Olivares i tenia un títol que posava "CONTRABANISTES". I jo, que el títol hem va causar gràcia, vaig començar a llegir el que posava. La meva sorpresa? Doncs que va estar motivat el seu escrit degut a que va coincidir amb un Contrabandiste, de Bocairent, en un jurat d'un premi literari. La veritat que l'anècdota no te desperdici... Per això, nos conte més i si vos pica la curiositat vos dic tant sols dos aperitius : el protagonista en qüestió ix a la foto i si mescles Bromera + Llibres en castellà + Contrabandista, t'ix el següent article!


4 algú ha dit...:

gatzara ha dit...

No coneixia que Joan Olivares tinguera un blog: ja estic subscrit jeje. És un crack el tio;a més la novel·la "Pana Negra" està inspirada en el personatge del Gatet d'Otos, bandoler de fa vora dos segles. Si aneu a Otos, veureu que té un rellotge de sol dedicat en la casa on va viure.

ampi ha dit...

Hola! :)

Moltes gràcies per passar-te i posar-me als teus links, jo també ho he fet ;) Està molt bé el teu bloc, molt interessant sobre tot el que parles, m'airé passant! :)

Besets!

Anònim ha dit...

Pille nota del que dius. Vaig tindre l'oportunitat d'estudiar amb el germà del Joan Olivares, i la veritat que si es com el germà serà un bon tio.
A qui es refereix en l'article, a Paco Budejo?.

Víctor ha dit...

Però Joan Olivares viu encara a Otos no? O dius el rolletge del Gatet? Jejeje Si a Novembre vaig estar i vam fer una mini-visita a Otos, bueno mini no perquè en un moment ho veus tot...

I no conec personalment al Joan, però m'han dit que és bon tio.

I si...m'has pillat en el de la foto, el del regidor ho deia per dissimular...