divendres, de maig 30, 2008

Mare, de major vull ser Calatrava

Quina felicitat té el nostre President de la Generalitat i tota la colla de consellers que l'envolten. Cada dia és llueixen més, i cada quatre anys arrasen en les eleccions. La última perla que ens han donat ha sigut en la presentació de la nova maqueta que ha fet Calatrava per al futur Centre de Convencions de Castelló. Dic la perla perquè el nostre benvolgut Vicepresident, el Rambla, s'ha negat a donar detalls sobre el pressupost total, els terminis de l'obra, etc; a més deia que no podia donar aquestos detalls el dia de la presentació... Clar home, sinó quedaria en un segon lloc l'obra faraònica que esteu fent. No obstant, després de les preguntes dels periodistes, va acabar dient que de moment, sols tenen la maqueta i que van a posar-se a treballar sobre ella. De moment diuen que té un pressupost provisional de 60 milions... I tot açò després que Camps admitira les dificultats econòmiques de la Generalitat, que serien tant evidents que eixerien ja fins i tot en Canal 9. Però be, mentre tot el que estiga relacionat en públic al País Valencià està en deute, Calatrava segueix desangrant-nos amb projectes i amb construccions que, si estaran molt boniquetes, però que no les paguem totes i tots mentre no hi ha prous escoles, hospitals, etc. Be, és el de sempre, la veritat, però de vegades somie ser com Calatrava per estudiar com es pot sentir una persona que no para de sangrar a un país a base de projectes faraònics... Però ja es sap... vivim en el país del "menfont" i la faràndula!

5 algú ha dit...:

Anònim ha dit...

Me caguen tot. Quina impotència de no poder fer res! U_U'

PS: Mola l'enrevessat, eh?
PS2: Per cert, has vist els cartells que he fet per a l'ocasió del "maig del 68" o a la vostra facultat també heu posat els de la fàbrica roja?

Víctor ha dit...

Si, la veritat que estaven molt be els teu cartellet. Algun dia em faràs un cartell que manaré! No se a que et refereixes en el de la fàbrica roja... Però era el que li vas enviar a Arnau.

El vídeo boníssim...has d'informar-me sempre que trobes un vídeo com aquest. L'he vist almenys 4 voltes.

Anònim ha dit...

És que a la meua facultat no es van posar, justament els que havia fet jo, i es van posar uns d'una fàbrica roja.

Al vimeo hi ha videos molt bons i hi han altres, damunt, en HD. Pega't una miradeta.

Anònim ha dit...

Moltes vegades, obliden que la Generalitat, som tots, i per tant, estan jugant amb els nostres diners.
Però, pareix que s'han cregut que la Generalitat són ells, i el pitjor de tot, nosaltres també ens ho hem cregut, i moltes vegades ens costa que per exemple, aquesta nova construcció es traduirà en, quatre escoles més en barracons, en dos mesos d'espera per a tindre hora en un especialista, etc, etc, etc.
Però si el que et preocupa, és que es faça a Castelló i no a la capital del Túria, tranquil, ja tinguem un altre esdeveniment a l'agenda esportiva de la ciutat, ja que València cedirà la costa a la candidatura per als jocs olímpics, de Madrid.

Mala situació econòmica?...

Albert Traver ha dit...

Molt bo el vídeo de la setmana!

Salut!