divendres, de maig 09, 2008

Sempre ens quedarà...el Barça? No! Kobe Bryant!

Aquests últims dies he estat un poc més atent al món dels esports que setmanes arrere, el motiu? Simplement desconnectar dels estudis i de la feina estudiantil, i damunt, la cosa comença a acabar-se i ve el moment que més m'agrada: les altes i baixes, qui puja i que baixa, qui guanya, els playoffs de l'NBA. Digueu-me competitiu o el que vulgueu, però l'esport és així, es juga per a competir i no per amor a l'art no? Però anem per parts.

Com voreu he posat una foto i un vídeo de l'altre dia al Mestalla, que vaig anar amb els amics a vore el Saragossa. Ací teniu una crònica que ha fet l'amic, company (de classe, de pis, de banda, de vida...) Rubenet, que ha tornat a fer funcionar el seu blog (ja era hora ja fill...). M'ho vaig passar molt be amb els amics, i l'ambient, encara que pecava per exagerat a voltes (a tothora insultant a l'àrbit i als pobres aficionats del Saragossa dient-los que se'n anaven a segona...), va servir per xillar i llevar-te tensions de damunt. A la fi, 1-0, i la porra no la vaig encertar... Al tornar, no vaig ni encendre la televisió per vorer com el meu Barça feia el rídicul més espantós davant del Reial Madriz, que s'ha merescut la lliga... He escoltat que Guardiola serà el nou entrenador, que voleu que vos diga? Doncs que no crec que dure molt, si fa tot el que vol fer els jugadors/milionaris se li queixaran de que han de córrer massa i han de passar massa hores treballant ( vol fer que els jugadors estiguen 8 hores a les instalacions esportives, com el Milà). Però be, de moment temps al temps i a vore que fa. Per deixar el futbol, dir tant sols que ens constarà molt trobar a un entrador com el Rijkard (o com s'escriga), hi ha moments que ens ha caigut millor o pitjor pels seus canvis a última hora, però mai ha dit res més alt de to i ha mostrat tranquil·litat en un mon com el del futbol t'han complicat... De Laporta no dic res, per a què?

I com no, el bàsquet...L'NBA ja està als Playoffs, i els meus Lakers estan anant pas a pas per a passar a la final de conferència, primer, i de l'NBA, després. Un apunt, els Lakers m'agraden, no perquè Gasol estiga ara, sinó m'agraden des de sempre, pregunteu-ho als meus amics que sempre me'ls triava quan jugaven al NBA Live. Crec que me'n recorde del quintet titular: Fisher, Horry, Fox, Bryant i Onea'l. I quan podia agafar les estrelles anteriors, com no al Màgic Jhonson, el millor jugador de la història. En definita, enguany les té totes les de guanyar el nou títol, però la cosa ja es vorà. Anar de favorits a mi, personalment, no m'agrada, perquè dones per suposat que guanyaran i encara han d'acabar amb els Utah, Hornnets i Celtics per aconseguir l'anell... Esperem que amb el MVP (que ja era hora que li'l donaren a ell, Bryan s'ho mereixia) i el LakeShow que monten a cada partit, disfrutem tot el que pugam!

Com no, espere impacient també els Playoffs de l'ACB per vorer al Rudy, Riky i Pau Ribas fer de les seves, el millor bàsquet que hi ha a Europa en aquest moment (ni el CSK de Messina). I ara a seguir amb els estudis que ja s'acabar el curs.

4 algú ha dit...:

El Patriota ha dit...

Que diferent és un gran club com el Barça o el Madrid de la resta. Dos anys sense títols ja està considerat un fracàs i es considera un fi de cicle. Jo crec que tant els aficionats com la premsa els exigeixen massa, perquè moltes vegades s'obliden de que en una lliga hi ha 19 equips més i en la Champions 30 més.

Ara que se'n va Rickjard (tampoc se si s'escriu així) m'agradaria destacarla seua tasca, ja que actualment és l'entrenador més vetarà de la lliga espanyola, i ha fet història guanyant dos lligues i una champions. Que farà Guardiola? Doncs no ho se perquè una vegda em vaig equivocar jutjant a Rafa Benitez o al mateix Rickjard, així que temps al temps.

Pel que fa als jugadords jo crec que fa falta una neteja. Ronaldinho ja no és ni la sombra del que era. Eto'o té massa ego i es creu que ell ha de ser el centre de tot. Així que si alk Barça li arriba una bona oferta per ells jo no ho dubtaria.

I de la NBA... tots amb Gasol, que ell també pot fer història.

Anònim ha dit...

Desconnectar del estudis? el Barça l'altre dia va fer, que a les 22:15 estiguera estudiant com si el dia de després tinguera dos exàmens.
I el cicle, doncs si, aquest any s'ha confirmat el que es va vore l'any passat, però no em d'oblidar que Raicard, segur que no s'escriu així, ha estat un dels millors entrenadors que ha tingut el Barça en els últims anys, però alhora hem de reconèixer que no ha sabut controlar la situació.
Laporta?, doncs si és un dels artífex de que el Barça porte a la samarreta dos símbols tant contradictoris com el de Nike i Unicef, explotació per una banda, i ajuda als infants per altra, doncs podem esperar poca cosa més.

Anònim ha dit...

De veritat done fe que el DKV fa el millor bàsquet d'Europa, ho vaig poder comprovar "in situ" dijous passat a l'Olímpic de Badalona. Quina afició, Quin equip, ... quina manera de viure el bàsquet. Es un equip que sempre m'agradat, pero vore en directe com juguen va ser una experiència per a recordar sempre. Encara que jo en temes de bàsquet, sempre he recolzat el Madriz, desde l'era Corbalàn, Iturriaga, Martín, Llorente i Cia.
A vore si els Lakers tenen la mica de sort que fa falta per guanyar també l'anell, no serà gens fàcil. Molt d'ull amb els Hornets que li estan posant les coses molt difícils als Spurs, sobretot amb el seu base Chris Paul cridat a ser un dels grans de l'NBA els propers anys.

Víctor ha dit...

Lo fàcil que seria fer les coses si es pensaren...però no el Laporta això no ho sap fer... Molta raó Ruben i Arnau en el que heu dit.

Kkus...AMEN!