divendres, de juny 13, 2008

Tecnologia...

Ahir per la vesprada vaig tindre un problema en l'ordinador, motivat per un fallo en el lector de CD i en el Disc dur. L'ordinador no s'enxufava ni donava senyals de vida... I hui...quan he anat a portar-lo al tècnic per a que l'arreglara, després d'explicar-li tot el rollo de perquè no anava el meu ordinador, l'hem ennxufat. Quin ha sigut la nostra sorpresa? Que ha funcionat correctament... Imagineu-se la cara de tonto que se m'ha quedat... L'hem apagat 3 o 4 voltes i s'enfuxava perfectament. Però be, el problema amb el lector de cd continuava... Així que esta vesprada em diran el diagnòstic del meu benvolgut ordinador.

Ahir per la vesprada-nit, em vaig adonar de quan estimava el meu HP (no recorde quin model és). I la veritat que és prou trist fins a quin punt puc arribar a dependre d'ell, abans de dormir sentia com si em faltara alguna cosa però realment no em feia falta res... No sé, no vos heu parat a pensar fins a quin punt tenim una certa dependència dels articles tecnològics com l'ordinador, mp3, etc? Ja fa temps vaig posar un post sobre aquest tema crec, sobre l'mp3 crec. En fi, esperem que avui els tècnics puguen subministrar-li una bona dosi d'energia per a que es recupere.

Per últim, després de llegir, de preguntar i veure mil notícies he començat a entendre el de la vaga de transportistes. La veritat, que si l'altre dia criticava la premsa per la seva pràctica sensacionalista, avui critique (després d'haver parlat amb algun camioner) el comportament que han fet alguns de no deixar treballar als altres, cremar els camions, etc. Entenc que estiguen molestos amb els seus companyers per que no secunden la vaga, però d'ahí a les actuacions que han fet crec que hi ha molta distància. Nose, crec que Cates parla molt be sobre aquest problema i m'ha fet vore un altre punt de vista que no havia vist.

Per a totes i tots aquells que esteu amb les mans al cap pels examens o entreu a aquest blog per a distraure's del mon en que vivim, vos deixe aquest vídeo del Príncep de Bel-Air...que em dieu d'ell? Jo veig aquest vídeo i em pixe, damunt els meus cosins bessons el ballaven igual (això si, menys el final...)



PS.Que fort, estic escoltant Calle 13, la cançó de Atrevete-te en la secció d'esports de la Cadena Ser.

3 algú ha dit...:

Anònim ha dit...

final apoteòsic, sens dubte,,, pero em quede amb el partit de wittgenstein i cia contra la banda d'aristotil...

aupa monty python i muchachada nui (que ve a ser la còpia manchega)

salut!

Anònim ha dit...

Hola!!! ostres quin article més trist, no se si és perquè jo tinc un mal dia o perquè he empatitzat molt amb tu per lo del teu ordenador, pero m'ha enrat una gran trsitesa... de recoradar els dies que el meu ordenador va tindre un virus i no funcionava bé, ahi també em vaig donar compte de lo que el necessitava i la dependència que tenia d'ell.
Espere que el diagnotic no siga molt greu, (pareix que estiga'm parlant d'una personeta existent, jajaj).
Menys mal que has posat el video per a compensar...

besets!

Víctor ha dit...

Pau si que és cert...pero crec que els Muchachada Nui encara els queda molt per a ser com els Monty...

Collins, si que es trist el que he escrit nuria jeje No m'havia donat compte, però be estem tots content perquè l'operació ha eixit be de moment. Ara està en observació