diumenge, de juliol 06, 2008

La música no té edats...

Aquesta fotografia pot resumir un poc en quin lloc estic en l'AUMB. Juntament amb Ruben i Robert, estem encarregant-se de tot el de la Banda Jove. La veritat que en la vida deia jo que aquesta responsabilitat m'agradaria tant i em faria gaudir com ho faig cada dissabte. La veritat, que si, és cert que tots els dissabtes de matí hem d'estar a l'assaig, però veure als xiquets i xiquetes com estimen la música des de menuts, em fa veure'm a mi anys enrere i intentar ajudar-los amb tot per a que puguen ser el que ells volen: músics. És una sensació estranya, abans em deien a mi quants compassos portaven de silenci, per on anàvem, m'aconsellaven a tocar d'una o altra manera... Ara sóc jo el que ho intente fer de la millor manera. Sé que no sóc el millor músic ni trompeta, però intente que el xiquet que tinc a la foto, juntament amb els altres dos trompetes siguen els millors trompetes i músics; al igual que la resta de xiquetes i xiquets de la Banda Jove en els seus respectius instruments. És una sensació dolça i molt enriquidora veure com des de menuts, estimen la música i volen ser músics. Et fa pensar que la música no té generacions, que senten el mateix, o fins i tot, senten coses diferents a tu però hi ha un lligam comú, la música i el fet d'expressar una melodia amb el teu instrument, expressar el que sents. En fi, vos pose una cançó que em tocat prou en la banda jove i és un himne ja per a totes les generacions : Quenn's Park Melody de Jacob de Haan. Aprofite per donar-li les gràcies a Jose Antonio que m'ha passat la fotografia i ha tingut el detall de enviar-la.

6 algú ha dit...:

El Patriota ha dit...

Ie la foto és flipant, jo de tu me l'emmarcava!

Jo crec que si algun dia Jordiet, o Sergio, o Araceli, o Raul, o qualsevol dels xiquets i xiquets, arriben a formar part de la banda i fins i tot segueixen els seus estudis musicals crec que serà per a sentir-se orgullosos de veure com hem format part indirectament de la seua formació com a músics, però sobretot com a persones.

flapi ha dit...

La veritat que si. Jo vaig poc per la banda jove, però quan puc vaig i també ho passe molt bé també.

P.S.: la frase de la setmana té molta raó..!!!

Anònim ha dit...

Quina foto més bonica!m'agrada molt...
Jo he tingut ja dos anys d'experiència a l’escola i et dic que mai els oblidaré. La influència que tenim en els xiquets és molt gran i és per això que duu molta responsabilitat. Ells reflexen molt bé la feina que has fet i jo pense que no hi ha millor satisfacció que veure'ls feliços, perquè això és senyal de feina ben feta. Tant Jordiet, com Araceli com la resta seran grans músics si li posen ganes però també si tenen a persones com vosaltres al seu costat ;)
Un besot.

Víctor ha dit...

Per passos, gràcies als tres.

1. Ruben, m'agrada molt la frase que has dit en el de formar com a persones. Tota la raó del mon, la música no et forma sols com a músic sinó que et dona més lliçons sobre la vida.

2. Maria la frase l'ha dita una gran persona i amic, i com tot el que diu, té molta raó. M'imagine que li alegra que t'agrade.

3. Doncs si Laia, la veritat que els xicotets fan el que veuen als majors i per això de vegades sóc tant recte amb els meus cosins quan estic amb ells. O quan estic a VLC i veig que estic al pas de zebra amb un xiquet o xiqueta, m'espere a que estiga en verd per a que tinga clar que en verd es creua i no amb roig com fan molts. Crec que hi ha que educar molt be als futurs músics, professors, electricistes, obrers, etc, per a que siguen gran persones i això és molt complicat com vegem avui en dia.

jordi kukat ha dit...

Ei! Feia temps que no entrava! ostia! es que açò de l'estiu...quan més vacances més curres!! acabes els estudis i a currar!
Ei, que el teu bloc s'ha quedat de puta mare!!
I la foto esta molt guapa. Com a saxofonista també he estat en la banda i tal. Llàstima que no hi havia molt bon rollo i vaig dir Adéu!
Ah!
el bloc ara ja no es Pellikana, es Kukat. De moment estic fent la web del grup per desvincular un poc del meu espai personal.
http://blocs.mesvilaweb.cat/KUKAT

per cert, has escoltat el nou de Guns? o el de Axel? guapos guapos! jejeje
Dew!

Kukat (Pellikana)

Anònim ha dit...

M'encanta la reflexió que fas i queda perfectament complementada al voltant de la fotografia, enhorabona.

Jose Antonio.