dimarts, de juliol 15, 2008

L'art de la guerra

Torna l'estiu, i torna la gossera. Com veureu el bloc últimament ha estat enfocat a la música. La veritat que aquestes setmanes he descansat de tot l'any a València, que feia falta la veritat.

Ens trobem en una etapa on la bombolla immobiliària ha començat a desinflar-se i a esclatar per tots els llocs. Són moltes les notícies que mostren als empresaris afectats, altres cadenes mostren com pateixen els afectats per mostrar el seu "morbo" característic. Tire de menys, (o no he trobat perquè no tinc temps) llegir un bon article que analitze com cal la crisi i deixe d'una banda els beneficis de les empreses immobiliàries i dels bancs, per analitzar el que comporta aquesta economia capitalista que més enllà d'enriquir a les treballadores i treballadors, està polarintzant la societat cada volta més (uns més rics i altres cada volta menys rics). No sé si es cert, però veig que ens trobem en un cicle de reestructuració de l'economia degut a l'entrada en el joc capitalista d'Europa de l'Est, de Xina, països asiàtics, etc. A més, després de la reforma de les 65 hores laborals estem caminant cap a un moment on els treballdors sols siguen aixó, treballadors i no siguen persones. M'estic pegant una rallada que el deu no? Mentre trobem crisi, hi ha gent que es gasta milions d'euros per un futbolista i diu que per ell tots els diners són pocs... Be, m'apetia un poc parlar sobre açò però crec que no ho he fet molt be, ja que ha estat molt apressa aquesta redacció!

Vos deixe a Eina, que de segur ells sabran fer un anàlisi molt millor que el meu sobre la situació de crisi econòmica del capitalisme!


3 algú ha dit...:

anmorsigol ha dit...

hi haurà crisi,,, però els beneficis que han fet durant aquestos anys han deixat als rics mes rics i a la resta casats amb el banc sense dret a divorci...
l'estat intentarà arreglar tot açò amb la construcció d'infraestructures per a sol.lucionar la manca d'ocupació i vivenda dels joves, es a dir construcció de carreteres i creació de gran quantitat de ponts (a baix d'aquestos, vivendes ben comunicades per a joves i immigrants...)

salut!!

Materatzzi ha dit...

Està molt wapo el videoclip, avore si parlem en Ernesto i els porta al poble. M'agraden més els videoclips en historieta són més entretinguts no?

Paco ha dit...

Si de normal els mitjans convencionals (mass-media) ja tendenixen a fer un anàlisi distorsionat i sesgat de la realitat. En estiu això pot ser nefast - són tan K-brons i miserables que, fins i tot donen vacances als problemes, incrible-. JO també trobe a faltar un anàlisi una mica més realista, menys tendenciós i perquè no, fresc.
De totes maneres és el que hi ha.

Espere que vaja bé l'estiu i els aires condicionats.

una forta abraçada.