dilluns, de setembre 29, 2008

No és com a les pel·lícules

Quins són els arqueòlegs que coneixes? Pregunta que em de contestar a classe. La professora, ens posa un exemple que l'arqueòleg més famós és Indiana Jones. Aquesta afirmació no ens era desconeguda per als que l'any passat la vam tindre a classe ja. Però, el fet més curiós, o que m'ha fet més gràcia, ha sigut la resposta que ha donat una companya de classe ,quan ja estàvem parlant més o menys seriosament: Lara Croft... Qui diria que a classe d'Arqueologia acabaríem parlant de Lara Croft i Indiana Jones, sense oblidar a Rick O'Connell (el de la momia). Aquest fet demostra que no sempre el que passa a les pel·lícules és sempre com diuen, ja que no conec a cap arqueòloga o futura arqueòloga/arqueòleg, que haja tingut tantes aventures com els grans i irrepetible herois de la pantalla...

3 algú ha dit...:

aurora ha dit...

Sembla que la vostra profe no és molt original... Em donen una ràbia terrible els mestres que arriben a repetir cada any fins i tot els mateixos acudits.
Bé, xicon, de totes maneres, el què jo volia comentar és el nou disseny del teu blog. Tu no pares mai? T'agrada toquitejar, eh? Bo, doncs res, que m'agrada prou més que l'anterior i que m'ha sorp`res positivament en entrar...

Anònim ha dit...

La veritat es que no em sorpren vinguet de la Chelo! Encara que tinc que dir com a pro-arqueòloga que em pareix vergonyos que es comenten eixe tipus de coses a una classe universitària, que es van a pensar de nosaltres!!!
Encara que la veritat es que motiven als nanos i a més a més a fomentar una visió romàntica de l'arqueologia, però en la vida reial la feina es molt més dura i sacrificada que com les mostren les pelis.
De totes formes Victor, eixes aventures a lo Indiana Jones no te les conte! Aixi tothom pensa que treballem xo en realitat.... jajaja.
I per molt que et diguen del blog, tu ja saps el que jo pense! jeje

Víctor ha dit...

La veritat que si, és molt trist que els acudits els repetisquen tots els anys (de segur que ho diran sempre al mateix lloc).

Pot ser, però a una classe universitària no es necessari parlar del Indiana, potser amb un tema d'arqueologia i societat (emulant la de la Mandingorra), podria tindre algun apartat dedicat a d'això. Però a classe...

Gràcies Aurora per què t'agrade (em decidit fer un blog més formal ja) i Irene, jo sé que en el fons t'agrada!