dijous, de setembre 25, 2008

Pluton BRB Nero

Ahir a la 2, van estrenar la nova sèrie d'Álex de la Iglesia, Pluton BRB Nero. Álex és el Quentin Tarantino a l'espanyola... La veritat que té pel·lícules, que almenys a mi, m'han agradat molt com Accion Mutante, El dia de la Bestia (impressionant BSO), La comunidad o 800 balas.

Pel que fa a la sèrie, trancòrre dins la nau intelesteral Pluton BRB Nero. Està ambientada a l'any 2530, on la situació del planeta és desesperada: fa anys que no queda gens de la capa d'ozó, la construcció incontrolada d'adossats en el Pol Nord provoca la pujada de les aigües fent desaparèixer ciutats com Nova York, Londres o Benidorm; la raça humana sobreviu en zones pantanoses superpobladas, apestadas per les epidèmies, inundacions i immobiliàries.

Però a l'any 2300, el President dels Estats Units del món, Macaulay Culkin III, comença el seu mandat amb dues decisions polèmiques: un, canviar de sexe altra vegada i dues, enviar una nau a l'espai. El seu objectiu: trobar un planeta habitable, i fugir d'aquest immens error cridat Terra. Les sigles BRB fan referència a les drassanes en els quals va ser construïda la nau (Biotechnological Research Badajoz). Un marine espanyol, el capità Valladares, al capdavant d'una tripulació mítica, són els encarregats de dur la missió a bon port. Humans chapuceros, androides desactualizats, subalterns envejosos i un alienígena molt especial buscaran una solució per a la raça humana vivint aventures llegendàries.

En fi, si voleu saber com funciona aquesta nova sèrie que donarà molt que parlar, i a mi m'ha fet gràcia, podeu entrar a la web oficial i veure el 1er Capítol: L'origen de Roswell. On tindran que fiar-se s'un alienígena perillós per poder eixir de la situació d'impàs en que és troben.

5 algú ha dit...:

Marc Gomar ha dit...

El Tarantino espanyol? En certa mesura, de la Iglesia beu també de la sèrie B, però no millora el subproducte, com fa Quentin que el converteix en art. La vaig veure, però abans havia vist Perdidos, també en la 2 i clar, no hi ha color. Les sèries espanyoles estan molt lluny de la qualitat i els guions de les americanes, on no deixen de passar coses. En aquestes t'has d'esperar tres o quatre capítols perquè passe alguna cosa interessant i sempre resultat inversemblant.

Víctor ha dit...

La veritat que tens raó, però be, era una conya que fem alguns amics sobre Álex de la Iglesia... I sí, les sèries americanes no es poden comprar amb les espanyoles!

Felip ha dit...

Està bé? Jo la vull vore perquè m'han dit que és del pal Muchachada Nui, a vore si este capde em baixe el primer capítol...

Ah, i respecte al post anterior... jo també vaig flipar prou, Finlàndia és el tercer país amb més civils armats del món, per darrere dels EUA i el Iemen :S La reflexió que jo faig és que l'educació no es pot deixar absolutament en mans dels centres escolars. Per tant, per molt bon sistema educatiu que tinguen...

Ah, per cert, Felip, sense "e" final! xD

Aaaau.

Materatzzi ha dit...

Bueno io la vaig vore i pensava que seria millor, pot ser siga el primer capitol pero crec que li posaria un "necesita mejorar". La idea no es mala pero faltava suc.

Víctor ha dit...

No cal que te'l baixes Felip, el pots veure per internet. Doncs si, estic totament d'acord amb tu em la reflexió que has fet.

Esperem que poc a poc ens enganxe aquesta sèrie com Como conocí a Vuestra Madre...