dilluns, de setembre 01, 2008

Supervivència...

L'èsser humà, pel que he estudiat i es veu al carrer, és un animal que ha sabut desenvolupar tota classe d'eines per a poder sobreviure en la Terra, tant que estem apunt de destruir allò que ens ho dona tot: la pròpia Terra. Des de la Prehistòria (segueix dient que si és Pre-història per què la donem a Història?) passant per civilitzacions com l'Espartana o l'època de Carlemany, sempre hi ha hagut una civilització més forta que s'ha enfrontat a altres sers humans a base d'utilitzar eines de guerra. Però ara em pregunte jo, què passaria si una creació de l'èsser humà es revelara contra nosaltres? Qui sap, el vostre dibuix pot agafar vida com el següent vídeo...




PS. Si ja sé, estic d'examens i entre el Furió i companyia no tinc molt de temps per a pensar! Vídeo dedicat a Patriota, la gent que se'n va d'Erasmus de la meva classe i a tots els del 3er quadrimestre!

4 algú ha dit...:

anmorsigol ha dit...

com pot estar tan guapo el video??

vinga sort amb the fast and the furio... hauríem d'arreplegar signatures per treure les plaquetes del parpalló del temari... jo soc de contemporània i era lo més odios això dels dibuixets i les pedres amb nom...

salut!

El Patriota ha dit...

Visca el tercer quatrimestre!!!

Andrés ha dit...

Des de la Prehistòria?
Segons Engels i la seua teoria del socialisme primitiu és amb la Revolució Neolítica, fa més de 9000 anys, quan apareix l'explotació de l'home per l'home, de la dona per l'home i del medi per l'home.

De totes formes... no m'agradava gens la prehistòria.

Per cert, ja està: http://ikerpv.blogspot.com

aurora ha dit...

Ei! Com ho has fet? Jo vaig intentar penjar aquest video i no hi hagué manera... bo, ara m'he quedat sense eixa possibilitat gràcies a tu... jajaja, és boma eh? Molta sort amb els exàmens!