divendres, d’octubre 03, 2008

Actes del 9 d'Octubre a Bocairent

9 d'Octubre, un any que enguany queda marcat pel 800 aniversari del naixement del rei Jaume I. Rei que era el "conqueridor", però ningú recorda mai la seva tasca de rei guerrer, sabent tot el que comportava això a l'època medieval. He recordat que Antoni Furió va editar, en commemoració d'aquesta data un llibre molt interessant, com és el de "Jaume I, entre el mite i la realitat" (la qual ens va fer una xerrada al SEPC en els actes pel 25 d'abril).

Aquest any, al nostre poble es realitzaran els següents actes. Esperem que la gent del poble participe, i la gent de la Vall d'Albaida, de la Mariola, ens sume amb nosaltres per reivindicar allò que és nostre i que no podran acabar amb ella: la nostra terra. Dies com aquestos no han de ser més que dies puntuals de festa, però també de reivindicació nacional i social, fet que no em de perdre mai en el dia a dia, i saber qui son els que ho fan i qui no. Perquè 300+1 anys després, el combat continua...

  • Dimarts 7 d'octubre: 19h, De l'institut a l'ajuntament Cercavila amb l'Aljub, Correllengua amb la flama i lectura Manifest.
  • Dijous 9 d'octubre: 20h, Homenatge Ovidi Montllor amb l'actuació de Pep "Botifarra" al Teatre Avenida.
  • Divendres 10 d'octubre: 20'30h, Cinema al teatre Avenida "Che: el argentino".
  • Dissabte 11 d'octubre: 12h Medalla a Paco Muñoz al Saló de Plens i dinar amb ell i amb qui s'apunte a l'Hotel l'Estació 25€.
  • Bekiparty del 8 a l'11 d'octubre al Bar de la Joventut.
  • Exposició al Centre de Salut del Fons Valencià per la Solidaritat.

4 algú ha dit...:

Anònim ha dit...

Una pregunta. Que pinta el Che en els actes?

Víctor ha dit...

Segurament haurà sigut perquè és una peli que ha estat estrenada fa poc, i dona la casualitat, que el dia 8 d'Octubre va ser ferit de bala i el 9 d'Octubre el van assassinar.

Anna ha dit...

Jo tinc moltes ganes de veure la peli del Che. Espero veure-la abans de que estrenin la segona part!

Un petó

PD: em deixen anar al concert d’Extremoduro! És aquesta nit i estic molt nerviosa! :)

S.A. ha dit...

No tinc pont :´-(

Que ho paseu molt bé!
I no t'oblides de fer alguna croniqueta...