dimecres, d’octubre 01, 2008

De la Festa de la Independència fins a Montjuïc

Si la setmana passada anunciava que ja tenim el cartell del 2n Inèdit Festival, avui aprofite per a dir que també està el cartell de la 18a Festa per la Independència que organitza Maulets. Aquest any és espectacular ja que hi ha dos dies plens d'actes, que acabaran amb un gran concert on destaquen: S.A, La Gossa i, com no, Eina. Serà el cap de setmana del 25 d'Octubre i serà, de nou, a Castelló de la Ribera. Serà una gran festa que no podeu faltar!
Per acabar, pose un post que m'ha agradat molt del company Albert de Badalona sobre els incidents que van haver el passat dissabte al camp de l'Espanyol. A mi m'ha paregut que es podia dir més alt però no més clar. Aquest tema m'ha decebut molt com s'ha tractat, fins i tot aquell que escoltava totes les nits perquè m'agradava com tractava el futbol, em va decebre (fins i tot vaig apagar la ràdio). Ahi teniu el seu post!

Adéu Montjuïc! Adéu Espanyol!

Després d’unes setmanes sense escriure, torno parlant per primer cop en aquest bloc del Barça, uns gran passió, de les més grans...

Des de dissabte els mitjans de comunicació estatals -però també la Televisió de Catalunya- han començat una campanya de desprestigi contra el Barça i la seva afició pels incidents al derbi contra l’Espanyol al Lluís Companys.
A part dels mitjans, aquest rebombori està sortint també dels despatxets de l’Espanyol què, frustrats per haver perdut un partit on, tot i les ajudes arbitrals, el Barça els va esclafar.

Desviar la opinió pública cap a assumptes extraesportius és l’únic consol que li queda al club perico després de perdre el darrer derbi que jugaven de locals a Barcelona.
Denunciant a jugadors del Barça (Henry i Piquè) o acusant a la directiva del club blau-grana, tot si val a can perico. Suposo que s’obliden de la seva permissibilitat, per no dir col•laboració directament, amb els violents de les “Brigadas Blanquiazules”, perfectament equiparable al Reial Madrid amb “Ultra Sur” o al València amb els “Yomus”.

I tot plegat és prou trist, i especialment per l’Espanyol, amb els incidents del 92 en el record, on un nen de 13 anys va morir a Sarrià a causa de l’impacte d’una bengala sortida de l’afició radical perica, una afició que segueix a l’estadi, sovint acompanyada (com dissabte) dels seus dels seus camarades vinguts de Madrid i de Roma. Qui és el permissiu aquí? Qui és l’hipòcrita?

N’hi ha que no n’aprenen. I doncs, no deixa de ser culpa de l’Espanyol, com també dels Mossos d’Esquadra haver permès l’entrada de bengales al camp. El cas d’aquests últims és prou curiós, doncs no els hi tremola la porra a l’hora d’estovar als moviments socials, però no són capaços d’extreure les bengales a l’entrada del camp, on segons els propis Boixos Nois no hi va haver registres. Molt bé Saura. Molt bé Mossos. Molt bé Espanyol.

En fi... Sempre Barça!

5 algú ha dit...:

Albert Traver ha dit...

Víctor! Et cobraré drets d'autor!!

M'ha fet il·lusió veure el post en el teu bloc, però la veritat em va fer molta ràbia la campanya de desprestigu d'uns i la hipocresia dels altres.

Del partit només se'n poden extreure dos coses, esportivament el Barça va ser superior i just guanyador; extraesportivament que l'Espanyol és un club que, a diferència del Barça practica la tolerància amb els ultres.

salut! ;)

Anònim ha dit...

Ei Víctor, m'agrada la reforma del bloc, en algun moment o altre, és bo això del reformisme.

La festa molt gran, i el text, d'Albert, ho diu tot ell, no cal afegir res més, bé si, que hui si no fora per Messi...

El clip ha dit...

Ostras t'has deixat un bloc molt ben arregladet, m'agrada la foto de la poca horta que queda.

Víctor ha dit...

Albert, jeje Ja et pagaré una cervesa quan baixes de nou. No puc afegir cap cosa més al que dius perquè tens raó.

Arnau, si, sinó fora per Messi...Però per a alguna cosa és l'estrela no? Això del reformisme...xd

Gràcies Clip, saps on és?

Brey ha dit...

Tio que radical eres, en compte de reformar el bloc el canvies de dalt a baix i fas una revolució cada dos per tres. Fes com jo, que el reforme cada dos per tres, li pose algo nou o algo vell, nose sempre es pot fer cosses sense canviar-ho tot.

Per cert esperem que Castelló s'ompliga, perquè ací al centre del mon estem esperant als bons amics de sempre!!