dimecres, de desembre 03, 2008

Objectiu la lluna, els Lax'n'busto tornen...

Sempre havia dit que els Lax'n'busto era un grup que no m'agradava, que hi havia alguna cosa que no m'agrada d'ells, o que no aconseguien enganxar-me a la seva música. Tot això va canviar amb el cd anterior que editaren amb el nou cantant. El disc Relax, personalment, em va causar un autèntica sorpresa, les guitarres que sonaven a rock dels anys passats, m'endinsaven en les seves cançons amb una veu brillant. Aquests darrers mesos han tret el segon disc amb el nou cantant i pareix que estiguen amb una segona juventud, ja que tenen més força que mai ( un cd per any).

Com deia, amb el canvi del cantant, han deixat de banda les últimes cançons amb el Pemmy Fortuny en Morfina que ens donaven una sensació de que tot anava apagant-se i ara trobem una sensació de energia, de joventut que ha aportat el Salva. D'aquest aspecte hi ha una gran divisió entre els seus seguidors. D'una banda trobem els que diuen que Lax'n'busto era amb Pemmy Fortuny i que la nova veu pareix que siga un altre grup. Però d'alta banda estan els que, com he dit ja, pensem que el nou cantant té una veu molt amb un registre impressionant i fa el que vol de la seva veu. Això si, no em d'oblidar que el Pemmy Fortuny ha sigut la veu que identificava els Lax i això costa d'oblidar. Però be, a aquell que diga que és un altre grup cal que se'n adonen que la banda continua amb la seva música, son els mateixos i amb les mateixes formes de fer música.

A aquest nou cd, Objectiu: la lluna, hi ha tracks que ens recorden al rock que feien al principi, això si, amb una sonoritat molt diferent. De les cançons que destaquen, de les primeres sentides que he fet són, les més canyeres al meu parer: Intuició, Sense sentit, Fish in the wather o Temps al temps... De les més relaxades hi ha dos que m'agraden, de moment, Començar i Que boig el mon. En fi, per a gustos colors i a mi m'agraden més els Lax'n'busto actuals i no pas els d'abans... Com diuen ells, tot i que crec que és un poc d'anar sobrats, el rock en català es diu Lax'n'busto.

Vos deixe el video-clip de Fish in the water.


11 algú ha dit...:

anmorsigol ha dit...

iep!
aci hi ha un video amb la concentració al rectorat d'aquest mati...

http://es.youtube.com/watch?v=7GN6KLgWbtY

salut!

Anònim ha dit...

Ja saps de quina banda estic jo ;) no cal que t'ho explique. I mantindré la meua opinió, perquè a mi, Lax'n busto (Pemmy Fortuny) sempre m'han agradat i sempre m'agradaràn. És un dels grups que més m'han marcat.
Un besooot!

aurora ha dit...

Uff! Lax'n'Busto... Jo no conec el nou so, però l'anterior em donava fàstic. Tinc el primer disc en vinil i si no m'he desfet d'ell és perquè no està en CD. Si algú el vol, el regale (ho dic seriosament).

Bloc d'Art- Avantguardes- ha dit...

Aixxx Lax'n'Busto... ejem, que en podria dir? em recorda la meva infància de 13, 14, i 15 anys...Afortunadament una època que ha quedat en el passat. Aurora estic d'acord amb tú. Aquest tipus de música no em diu res. Fa massa anys que sona tot igual i políticament tenen un missatge..., si és que se'n pot dir missatge, prou analfabet.

Víctor ha dit...

La veritat el que dieu, aquest grup no l'escolte pel seu missatge polític...

Jo sols vos convide a que escolteu el nou so, de l'anterior so pense com vosaltres...

Unknown ha dit...

Hi! torno a estar per aquí! Lax'n'Busto es per a mi un gran grup, almenys ara. Els vaig escoltar prou recentment (quan feia selectiu, fara 2 anys aproximadament) pero puc dir que poques cançons d'ells no m'agraden. A aquest nou disc sols li he pegat una primera ullada i no m'acabat d'enganxar... però bé, soc de les que pensen que un bon disc no sol enganxar a la primera així que li donaré una segona oportunitat. Ja m'explicarás lo del missatge polític de Lax'n'Busto...

De pas et faig publicitat del blog de la meua agencia de publicidtat de clase:
http://puzzlepublicitarios.blogspot.com/
encara no té molta forma però ja anirem fent.

Bexis! Cuidat!

Anònim ha dit...

Abans els sentia prou... realment diré que desde que van traure Relax que ja vaig deixar de sentir-los... no se perquè (no vaig arribar a sentir eixe tampoc...)

ara m'has fet curiositat... aixi que vaig a baixar-los a veure que tal...




cuida't xic!

Víctor ha dit...

Lax'n'busto no té contingut polític, de denuncia social com puguen tenir altres... No basen la seva música en denunciar allò que no el pareix be com puguen fer altres com Fermin Muguruza o Obrint Pas...

Pel que veig sóc l'únic que li agrada el nou estil que han agafat!

Bloc d'Art- Avantguardes- ha dit...

Vaja...jeje quin fòrum de debat s'ha creat al voltant de lax'n'busto (per cert nom d'uns antics laxants jeje) . Doncs la meva conclusió és simple: per gustos colors i clar que sí la música és de puta mare tota. Tanmateix jo continuaré optant per escoltar altres coses. Au guapo un petó i feliç pont!

aurora ha dit...

Ei! Jo no he dit res del missatge, de que les lletres no són de denúncia... qui ha posat això en la meua boca? Per a mi això no és lo més important! Per cert, ningú vol el primer disc de esta penya en vinil? Ho deia en serio...

Víctor ha dit...

Per tu no ho deia Aurora, ho deia per L'ArInA.

Jo no el vull però si vols puc preguntar a veure si el vol algu!