dimarts, de desembre 23, 2008

Una altra d'animació

De tots es ben sabut que el que vos escriu l'animació li agrada prou. Ahir vaig veure Wall-E, la qual tot i que alguns amics m'havien dit que no l'havien acabat de veure, he de dir que és una autèntica passada. No importen els diàlegs, amb els gestos i les cares que feia aquest personatge era suficient. Fa una crítica a la societat de consum on es deixen fer-ho tot per les màquines i s'obliden de viure. En fi, si heu vist la peli aquest curt vos sonarà d'alguna cosa, i si no leu vista, a que espereu?

5 algú ha dit...:

Anònim ha dit...

No he vist la pel·li jo, però he sentit que és molt bona. La ficaré a les pel·lis pendents.

Per cert, molt bo el curtmetratge! xDD

Salut!

Anna ha dit...

Jo vaig sortir del cinema bastant satisfeta, em va agradar!
Però hi ha gent que no ha sabut veure el rerefons (o no ha volgut..) i que per tant, no li ha agradat.
Jo també la recomano


Bon Nadal de part de la família!
:)

Brey ha dit...

És molt bona, jo la vaig veure a casa, a la tele, i amés amb explicacions i tot, no del director, sinó d'una mare a la filla, que està al costat de qui la grava... Tremenda

Anònim ha dit...

Ens l'haurem de baixar, doncs... ;)

Unknown ha dit...

Hi! la vaig veure l'altre dia al pis. Es una película plena de crítiques i intertextualitats molt interesants. Es digna de ser analitzada amb deteniment per descobrir significats no visibles a primera vista(ja m'ha sortit la vena publicista...jeje).
Mmm... parlant de pel·lis, l'altre dia vaig vore Mongol i te la recomane. No es una maravilla de la produccio pero val molt la pena.
Salutacions, Besos! Mai