dimecres, de gener 07, 2009

Simplement...



Feia temps que no parlava de futbol, però després del partit d'anit al V.Calderón cal fer alguns apunts:
  1. De nou el Barça ha demostrat que no és sols un 11, sinó que son un equip i dona igual jugue qui jugue, fins i tot canviant a 10 jugadors respecte del partit anterior. Aquells que deien que el Barça tirava la copa al no convocar a jugadors com Eto'o, Xavi o Valdés... ja teniu la resposta amb el resultat i el joc ofert...
  2. Guardiola, de moment, demostra que tot el que planeja funciona correctament. Amb els peus a terra, partit rere partit, recorda a tots aquells que es pensen que enguany guanyaran tot que encara no tenen cap títol. Sempre que les coses funcionen tot són recolzaments a Guardiola, esperem que en l'esperat baixó (que tant anhelen a Madrid) puga solucionar-ho com ho fa tot ara.
  3. Messi o Robben? Robben fa més passades de la mort que Messi...Aquesta pregunta i l'afirmació es feia en un periòdic madrileny. Amb partits com el d'anit sobren les paraules... Messi avui en dia un dels millors jugadors que hi ha al mon en la seva posició!
  4. Simplement... FORÇA BARÇA!

5 algú ha dit...:

Anònim ha dit...

El partit de Messi ahir va ser brutal, no es dels millors jugadors del mon es el millor. O baixa el Barça un poquet la marxa, o la lliga acabar prompte. L'unica cosa que falta vore si a Europa hi ha algú que li plante cara, el Liverpool aquest any te bona pinta, vorem que passa. Guardiola es un crack, amb aixó sobren més comentaris.

S.A. ha dit...

Si que és bo, si :)
I esta cançò... jejeje, per fí la he trobat.

http://es.youtube.com/watch?v=mfd0kEdcELk

S.A. ha dit...

Esta millor :D

http://es.youtube.com/watch?v=bVDfmn_TMkI

Anna ha dit...

totalment d'acord!
Visca el Barça!!
:D

Marina ha dit...

oh, sí!

i, a més, Guardiola és un senyor
a vore qui fa les rodes que premsa que fa ell!

muà, Víctor!