diumenge, de febrer 22, 2009

Benimaclet no serà mai de Rita

Són les 5:30 de la nit, hi ha valencians i valencianes que dormien esperant l'hora d'alçar-se de matí per a tirar els primers trons de les "seves" festes. Però al mateix temps, la festa de Carnestoltes a Benimaclet continuava. Imagineu-vos la situació, tots disfressats amb els amics i amigues amb ganes de passar-ho be en una de les nits més màgiques que hi ha al barri. La plaça de Benimaclet estava a rebentar, aquells que estaven m'han dit que era tota una festa popular. De sobte, una situació que ve repetint-se prou sovint a la plaça del Glop. Entren els membres del cos de neteja de l'Ajuntament juntament amb les forces de "seguretat"de Rita. La resta? Mireu el vídeo... Realment, mirant aquest imatges entenc cada volta menys com diuen que vivim en democràcia a València...




PS.Gràcies al company que ha gravat el vídeo ja que sobren les paraules mirant-ho i a tots els que no estàvem ens mostra el que va passar.

4 algú ha dit...:

Albert Traver ha dit...

L'any que ve a BCN ja voràs que no és només a València on et diuen que hi ha democràcia i no és cert!

Anònim ha dit...

Vegonyós queda massa curt...

Anònim ha dit...

Jo sóc el que va gravar el vídeo, de res ;)

El problema és que, com algú ha dit, es queda curt. El més fort vingué després: les detencions. Gent sorpresa caminant pel carrer que han passat dos dies a comissaria sent tractats pitjor que animals i, ara, en llibertat però amb càrrecs.

Enhorabona pel blog!

Anònim ha dit...

Sois más tontos que hechos por encargo. Colgais un video de denuncia y resulta que lo primero que se aprecia es a uno de estos analfabetos desaliñados comemierda tirando una botella a la policía... Però quina curtor, Deu meu!!
Vuestros compañeros ahora no solo están en libertad con cargos... están en libertado con cargos y con la espalda como una cebra, juas, juas, juas!!