dimecres, d’abril 01, 2009

En el dia de hoy, cautivo y desarmado el ejército rojo...Avui, fa 70 anys que el feixisme baix les ordres de Franco aconseguien derrotar al règim republicà i democràtic i de seguida comença una autèntica massacre en contra de republicans, comunistes, socialistes, sindicalistes, anarquistes, etc; pel fet de no pensar com ells... Per això, avui un record a totes aquelles famílies que encara busquen i lluiten per recuperar la dignitat després de que els seus familiars foren assassinats. I també a les associacions com el Fòrum del País Valencià, organitzacions com Maulets, el jovent independentista revolucionari o la Comissió de la Dignitat, que aquestos dies han estat fent tota una sèrie d'acte i accions per recordar aquesta trista data.

3 algú ha dit...:

Quequicomquan ha dit...

Després de totes les atrocitats que van cometre els feixistes, és incomprensible el fet de que la Rita no vullga retirar-li a Franco el títol d'alcalde honorífic de València. És demencial, un insult per a tots els que van patir la brutal represió franquista.
Cal no oblidar.

Anònim ha dit...

pega una miradeta a este blog
http://rafa-almazan.blogspot.com)

adeu.

kukat ha dit...

en un país on la meitat dels dirigents del principal partit de l'oposició provenen de ideologies franquistes, solament ens queda continuar lluitant contra les idees feixistes!
endavant!