dimecres, d’abril 01, 2009

En el dia de hoy, cautivo y desarmado el ejército rojo...



Avui, fa 70 anys que el feixisme baix les ordres de Franco aconseguien derrotar al règim republicà i democràtic i de seguida comença una autèntica massacre en contra de republicans, comunistes, socialistes, sindicalistes, anarquistes, etc; pel fet de no pensar com ells... Per això, avui un record a totes aquelles famílies que encara busquen i lluiten per recuperar la dignitat després de que els seus familiars foren assassinats. I també a les associacions com el Fòrum del País Valencià, organitzacions com Maulets, el jovent independentista revolucionari o la Comissió de la Dignitat, que aquestos dies han estat fent tota una sèrie d'acte i accions per recordar aquesta trista data.

3 algú ha dit...:

Quequicomquan ha dit...

Després de totes les atrocitats que van cometre els feixistes, és incomprensible el fet de que la Rita no vullga retirar-li a Franco el títol d'alcalde honorífic de València. És demencial, un insult per a tots els que van patir la brutal represió franquista.
Cal no oblidar.

Anònim ha dit...

pega una miradeta a este blog
http://rafa-almazan.blogspot.com)

adeu.

jordi kukat ha dit...

en un país on la meitat dels dirigents del principal partit de l'oposició provenen de ideologies franquistes, solament ens queda continuar lluitant contra les idees feixistes!
endavant!