dilluns, de maig 11, 2009

Aquell maleït 11 de novembre del 2007

Sempre que parle d'aquest tema em corre pel cos una sensació estranya pel cos. Pot ser perquè he conegut de ple amb alguns dels seus companys el que va passar, potser també perquè ací a València passà el mateix amb el Guillem i m'impactà conèixer la història de primer mà també. No ho sé, el que sí que sé que quan parle de Carlos Palomino barrege sentiments de ràbia, impotència, tendresa i lluita. Quan el veig, no ho puc evitar però aprete les dents; pense amb els companys i companyes de lluita que tot i que no els veig com abans sempre els tinc al cap; pense amb la seva mare i les seves companyes i companys de Madrid; pense amb la impunitat feixista que hi ha als nostres Països com a Castella, i arreu de l'estat espanyol. Tot i el nuc que em senc a la gola, a tot el cos, continue pensant que és necessari recordar a Carlos o al Guillem, no sols quan els mitjans de comunicació ho vulguen, sinó sempre, en qualsevol esdeveniment, acte, concert que es faja. La seva lluita era la nostra, no se'n adoneu que el mataren per pensar com nosaltres? Què ràbia. Perdoneu per ser repetitiu, però és el que necessite posar ara.



S'ha publicat un vídeo on es veu clarament l'assassinat polític del Carlos. No cal comentar res més del que ja s'ha dit anteriorment. Les imatges no ens mostren res més del que ja sabien, que Carlos fou assassinat per un militar feixista. Això si, quan ho vegem la sang bull i els ulls s'humedeixen. Avui, ja fa 1 any i mig des de que l'assassinaren, per això, Carlos el millor homenatge la victòria.

2 algú ha dit...:

arnau ha dit...

Crec que la gent que té un poc de sentit comú, tenia clar quina havia estat la motivació de l'assassinat d'en Carlos.

Però no obstant això, certs mitjans de comunicació, com ja van fer en el cas de Guillem, ho van voler reduir a una simple baralla entre tribus urbanes.

El principal amic dels feixistes, són aquells, que van emmascarats de
pacifistes.

Carlos i Guillem, nosaltres no oblidem!

jordi kukat ha dit...

No tinc paraules per definir a la gent que comet aquestos assassinats i queda impune.
i Carlos Giuliani també és un dels recents assassinats per l'extrema-dreta, aquest per un policía...que va quedar completament lliure de tot càrrec....
Lamentable....