dilluns, de maig 25, 2009

Tots els camins porten a Roma

Ho sent, però no podia resistir no parlar-ne de la gran temporada que ha realitzat el meu estimat FC Barcelona. Ho sé també. Què fàcil és parlar-ne ara quan tot el món ho fa i diu ser del Barça. Ja m'agradaria veure a tanta gent del Barça quan no tinga alguna temporada bona als pròxims anys. Però això, esperem, que no passe en uns quants anys i a gaudir del que ha aconseguit aquest equip.

A diferència d'altres equips, el que ha revoluciona la plantilla no ha estat cap jugador revelació, ni cap fitxatge nou per a l'equip, sinó ha estat el seu nou entrenador. El mític Guardiola, aquesta temporada ha pogut tornar a repetir el famós Ziga Zaga, tot i que ara com a màxim responsable d'un planter que fa les delícies de qualsevol amant de l'esport, no ja del futbol. Tot són ara lloances per a la seva figura, fins i tot se l'ha nombrat per al Premi Príncep d'Astúries. No obstant, ell fora de créixer ens mostra el caràcter que el va fer ser llegenda blaugrana que ara està fent-se més gran. Guardiola ha aconseguit que un planter, que l'any passat no tenia fam, la recuperara. Els ha imposat una autèntica revolució en l'àmbit alimentiu amb una sèrie de dietes, tots dinen junts, imposa sancions als que arriben tard, etc etc. En definitiva, un autèntic esportista que té els peus a terra i que ha aconseguit que de moment tinguen dos títols en espera al que puga passar el dimecres.

La temporada del Barça ha sigut brillant, tant a la Lliga com a la Copa, no ha tingut cap rival a la suposada millor Lliga del món. El seu joc que pot marcar una època ha mostrat que cap rival ha estat a la seva altura i que ha sigut el dominador i el just vencedor dels dos títols estatals. Allò de la madriditis i històries d'eixes les deixarem per a acudits barats per a omplir informatius i periòdics. A Europa, ha estat també una superioritat notòria en la fase de la lligueta, i derrotant al Olimpic de Lyó o al Bayer de Munich. No obstant, contra un equip físic per excel·lència com és el Chelsea, mostrà alguna debilitat al tenir davant un mur que no jugava sinó que destruïa joc. A la final toca un equip que no l'importa cedir la pilota i que amb dos tocs estan a la porteria rival. Veurem quin futbol guanya el dimecres.

Independentment del que passe el dimecres, aquesta ha estat una temporada històrica i que serà molt complicat, per no dir que pot ser mai es torne a repetir l'autoritat, el joc i l'art que ha presentat el Barça. I ara, l'únic que queda és gaudir de la final del dimecres i dels títols que ja han aconseguit.


2 algú ha dit...:

arnau ha dit...

Com va dir Tito Vilanova, siga quin siga el resultat de dimecres, la temporada haurà estat 10. Tinguem tots els números per a perdre dimecres, però al camp seran onze contra onze. Espere que el ManU, jugue més que a la eliminatòria de l'any passat.
I si, és trist que molts seguidors del Barça s'amaguen quan l'equip va malament, o inclús ataquen, hui precisament, fa un any, Oriol Giralt, es felicitava davant totes les televisions, ja que ja havien aconseguit quasi totes les signatures per a la moció de censura a Laporta. Ara on està Orio, on està Rossell?

Dimecres a gaudir, que minuts en vorem molts, als penals a tancar els ulls, i després ja, segons quin haja estat el resultat.

jordi kukat ha dit...

Espere que demà guanyem també. Ens ho mereixem. Guardiola s'ho mereix. Laporta s'ho mereix...Tot l'equip s'ho mereix!

Encara recorde no fa molt, els de "Laporta dimissió"....M'agradaria saber on estàn ara !!! jajaj


Salutacions!