dilluns, d’agost 10, 2009

I què passarà en la reliquia ara?

El diumenge, després de sopar, començarem a parlar al voltant de fenòmens de la grip A i tot el que genera. Al centre salut del poble, per exemple, segons tres fonts consultades han assegurat que hi ha una línia que no es pot passar per a no entrar en contacte amb els que estan a secretaria (on donen les receptes). I clar, el dubte se'ns va generar: què passarà en les relíquies? La gent major, una de les més afectades per aquesta malaltia, estaran en un gran perill. Ja sabeu que les relíquies no destaquen per la seva higiene. No és un problema que als que ho estàvem comentant ens importara molt, la veritat. Varem estar pensant i creem que hem trobat algunes solucions que proposem a les institucions eclesiàstiques. A partir d'ara, per a la relíquia ha de comptar amb uns plàstics, tipus postics, que a cada persona que ho bese es llevarà. Esperem que ho tinguen present, ja que d'aquesta mesura s'evitava el control directe. Si, és una mesura dràstica, però hi ha llocs que animen a no xocar-se la mà ni besar-se al veure's... Esperem no hi haja pressa a última hora i tinguen que agafar els plastiquets del pernil del supermercat per a poder fer això. Què penseu vosaltres?

4 algú ha dit...:

Felip ha dit...

Com que ja hem comentat pel MSN la brutea absoluta que representa besar una figureta d'eixes quan ho està fent tothom, et deixe per ací un enllaç al sempre interessant de Gorka Limotxo on parla de la grip:

http://www.gorkalimotxo.net/blog/2009/08/06/metaficcion-amarilla/

Saluten!

Aina ha dit...

Què passarà amb el Jesuset del meu poble, el que besen tots els estius?
La solució, "No beses, no des la mano, di hola".
Ja vorem, ja, com ens ho farem per subjectar-nos al metro, per pujar per les escales mecàniques, per jugar al billar... ai, ai, catàstrofe.

Susana A. ha dit...

No volguera contradir-te, però aquesta nova grip practicamente no va a afectar a la gent gran, els possibles afectats serem els nascuts després de 1950, així que podran seguir besant a "to quisqui".
Jo no sóc molt optimista amb el tema de la grip, com diu Aina, s'acabarà el saludar-se afectuosament, i tindrem que desenvolupar habilitats per fer més coses amb els peus :P
Per altra banda, tinc una "teoria", i és que la quinta de 2010 va a ser escassa, perque si les embarassades són les que més probabilitats tenen de veure's afectades per la grip, serà millor deixar-ho per un altre moment, no? Millor canviem el cotxe...

Víctor ha dit...

Felip, gran enllaç gràcies!

Aina, la veritat que la histèria, la paranoia col·lectiva ens farà anar al final amb uns vestits tipus els que gastaven quan hi ha alguna radiació nuclear. Ja veuràs ja, d'ací poc em veig tots anant a les tendes a comprar-se les últimes tendències amb vestits anti-grip A. Vols estil Lost o estil Chernovil?

I si S.A, tens raó amb el tema dels vells però ho deia pq pot ser ells tinguen a lo millor més problemes respiratoris i això els pot afectar més. Però bueno, no sé molt la veritat... Jo amb els peus, a banda de caminar no sé fer res més així que hauré de fer un curset accelerat. La teoria m'agrada jeje

Gràcies als tres per comentar