dimarts, de setembre 01, 2009

Lina i sus promesas

Imagineu-vos la situació. Un bon dia, mentre esmorzeu a la vostra caseta que ha estat construïda il·legalment, escolteu a la SER d'Ontinyent, que el govern progressista del poble vol fer instaurar la legalitat i acabar amb el desordre urbanístic de les casetes d'Ontinyent. De sobte, el cafè en llet que teníeu a dins, acaba per empapar el periòdic Lo Clar. Els minuts posteriors són d'histèria i de veure amb l'antic govern d'EU, Bloc i PSPV, els autèntics dimonis. Tant dimonis que no són fins i tot d'Ontinyent. Què vergonya! Com s'atreveixen a tirar-me la caseta que m'he fet amb els meus diners? Com els agafe els mate! De seguida preguntaré a l'altra gent que estiga com jo de prendre mesures per a parar els peus a aquestos que diuen governar per a tots i totes!

Doncs be, aquesta situació va passar als dos últims anys de l'anterior legislació del poble d'Ontinyent. Però no patiu, que a banda de tindre un sector del poble que volia acabar de qualsevol manera amb el compliment de la legalitat, ens trobem amb l'actriu protagonista. La Lina Insa, zaplanista fins a la mèdula, va fer la seva gran promesa de que no volia acabar amb la cultura de les casetes d'Ontinyent i que estava en contra d'aquest aplicament de la legalitat. De seguida l'ADECA, a banda de presentar al poble d'ontinyent grans trets d'incultura política, acceptaren que Lina fora la seva abanderada i que amb aquest tema, aconseguiren acabar amb un govern progressista a Ontinyent.

Doncs be, Lina guanyà les eleccions gràcies a aquest tema, al meu parer. Però el pastís s'ha destapat i ja hi ha ordre de que hi ha 21 casetes han de ser derrocades, entre elles el president de l'ADECA (l'Associació en Defensa de les Casetes). Aleshores en que quedem senyora Lina? No havia dit vostè que no estava a favor d'aquesta destrucció? Doncs si jo fora un d'ADECA, la meva histèria col·lectiva anava a centrar-se en la seva falta d'ètica política i d'haver guanyat les eleccions amb mentides. La veritat no m'estranya, Lina no destaca per ser una gran política (no ho dic per l'estatura malpensats), de segur que ho haurà fet per culpa del anterior govern. Però no s'adona, que els PGOU no són coses que els ajuntaments puguen controlar, no serà que els seus amigues del Cap i Casal són del bàndol contrari i no li van a deixar anar-se'n de rosetes com a Camps i els seus amics? Ais Lina, menys promeses i més tenir trellat alhora de fer política!

2 algú ha dit...:

anmorsigol ha dit...

si guanya no sera per el tema casetes...però a esta gent li dona igual que s'els veja el plumero, les festes ben lluentes i quien dijo crisis...

bo, salut!

Víctor ha dit...

Pot ser tingues raó, però aquest tema algo va influir en els resultats anteriors, almenys és el que pense. No és que fora un factor únic i fonamental per a decantar. També li podem sumar que el vot nacionalista es va dividir. Que faltaren pocs vots per revalidar la majoria absoluta amb el pacte progressista. Que EU ha desaparegut del mapa a Ontinyent.


En la facultat ja m'he adonat que tot no té sols un perquè sino diversos jeje