dissabte, de gener 23, 2010

Dissabte 30 de Gener presentació de "De fang" a Bocairent amb la presència de Jose Rafael Pascual Vilaplana

L'Associació Unió Musical de Bocairent informa que:

El proper dissabte 30 de gener a les 19h de la vesprada en la Sala Joan de Joanes de Bocairent, es presentarà el disc " De Fang" amb Jose Rafael Pascual Vilaplana, compositor i director de les obres.

El disc conté una trentena d'obres del mestre i que completa l'anterior monografia editada anys enrere. El doble cd, ha estat gravat a cadascuna de les poblacions de les diverses formacions musicals que han participat al projecte. El qual, ens mostra la grandesa musical i personal de Jose Rafael Pascual. El mestre, ha sigut capaç de comptar fins amb onze bandes i tres grups de dolçainers i tabaleters per portar la seva música a tot arreu. Bandes com l'Associació Unió Musical de Bocairent, que no dubtà en participar per a poder ajudar en tot el possible a un amic, a un director, compositor, músic, que ha deixat grans records a la banda i al poble.

Vos adjuntem el cartell i demanem la vostra màxima difusió de l'acte. A més, vos deixem a continuació tot un seguit d'enllaços web on podreu obtenir més informació, així com un correu per a posar-se en contacte amb els organitzadors de la presentació. Recordem que es podrà seguir en directe via Twitter i Facebook.

Més informació_____________
http://aumbocairent.blogspot.com/
http://www.pascualvilaplana.com/
http://twitter.com/aumbocairent
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000014665438&ref=ts

Correu de contacte :
aumbocairent@gmail.com