divendres, d’octubre 12, 2007

Definitivament: la pluja al meu país no sap caure...

Pareix que els nuvols també volen participar en el I Torneig de Llançament de mòbil que feiem el Salse 05. El primer dia van vindre en massa i de tants que eren decidirem suspendreu. Ens posarem a mirar les dates i triarem una altra per fer-ho i establirem el 13, però al pas que anem...crec que haurem de mirar de fer el concurs en un lloc tancat perquè plou prou (i hui el refrany no es cumplix). Les notícies ja avisaven aquesta setmana de que plouria prou, però clar, Canal 9 sempre ho exagera tant que... I mira tu per on que ho han encertat. Quan vam vindre ahir a Bocairent de València plovia poc i desprès de vore "Del Roig al Blau" tambè ho feia amb relativa calma. Però a la nit, quan estavem a l'assaig de la banda les gotes d'aigua de les goteres feien acte de presència ( eh Patriota?). Seguint la tònica habitual des de que estem a la junta, es vam quedar al "maset" de la banda a parlar una estoneta mentre ens feiem uns cubatetes a preus populars (2eurets). Al eixir ens varem vore en el panorma i varen tindre que fer taxi per portar-nos a casa de l'aigua que estava caent...

El matí ha començat amb trons i rellampecs, pareixia que s'acabara el món en algun moment. I he tornat a l'assaig de la banda a vore que ens deien els nanos, i quan hem entrat doncs hem vist com estava el panorama i res, fregona en mà i a assajar... I fins ara no ha parat de ploure a Bocairent, Levi ha posat unes fotos que mostren com passa l'aigua pel riu de baix del pont, i diuen que encara falta més... Hi ha dos teories que estan al voltant de per què està plovent tant (són dos teories que mostren a Bocairent com a centre del mon) :

  1. La primera, com he dit, el concurs de mòbils. Tal és la repercussió que està tenint aquesta intentona de fer-lo que fins i tot, Paco Camps de Golf ens ha telefonat per a dir que si ajudem al País per a acabar amb la sequia, ell deixaria de banda la seva política pel transvassament sempre que ferem concursos de mòbils...
  2. La segona, que el protagoniste de la pel·lícula la Pasión, està enfadat perquè Pascual s'en va del Poble ( vamos que han tirat al retor del poble). Aquesta segona opció la estudiarà més a fons l'Agència de Premsa Salse 05.
En fi, anem a deixar-la caure i a seguir si la pluja vol. A la comarca de la Marina la cosa està fotuda, tant que el pont de Beniarbeig a caigut (Pau a vore que has fet per a que caiga el pont!). En definitiva, no volies caldo? Dos tases, i el concurs de mòbils un altre dia (si tot continua així).


2 algú ha dit...:

Anònim ha dit...

Felicitats per tot el k escrius em pareix fantàstic.Gent com tu canviarà el món.
**..Jú/!@..**

Víctor ha dit...

gràcies, però escrivint no es canvia el mon cal lluitar dia a dia