divendres, de desembre 28, 2007

Avui fem un any del blog del Salse 05

Si amics, avui també estem d'enhorabona. El Blog del Salse 05 fa un any!! Que és el Salse 05? Doncs en teoria era, i és, el nom de l'equip dels amics per a jugar en les competicions locals del poble. Un dia vam entrar a interenet i vam vore uns blogs que ens van fer goleta i decidirem crear-ne nosaltres uns. La veritat que ara el Salse 05 és ja més que un club!

Recordeu la primera notícia? Començarem forts amb una notícia bomba sobre el mercat d'hivern on Juan Reig estava apunt de fitxar per nosaltres. Els primers moments varen ser productius, més que res perque eren dates on hi havia coses que contar, com el Festivern i la nostra participació en el Triatlo de Pingüins i el que havia passat aquell dia. També vam començar amb la polèmica sobre la festa i prompte voliem que el nostre blog fora un punt on tot el poble participara i començarem amb el concurs de fotografia festera i música festera. Enquestes no han fallat quasi mai, des del primer mes hem posat en pràctica qualsevol mitjà per a que totes i tots participen.

Des dels primers mesos es va consolidar el Salse 05 amb seccions com els 40 Salseros, les Cròniques que feien Pingüinet i Tito sobre els partis, Rodes de Premsa d'Angulo Selecció, la tecnologia que ens presentava Pelhuit, els montatges que ens feia Patriota i els seus grans vídeos, etc. Poc a poc anavem afegint nova gent com Materazzi que ja és un clàssic amb el seu Sine Total i Flapi, tot i que encara no s'ha mantés en els seus textos. Després fitxarem al gran desconocido que era el de l'origanigrami ( o com s'escriga) i amb Tito que quan escriu una cosa ho fa de manera espectacular. No oblidem a Sotto Vocce que és el gran hombre en la sombra que sempre ens està ajudant en reformes com les de hui. No olibdem a Cuca, Xifa, Vicent Ramon, Cigronet i altra gent que des del principi segueix el Salse 05 en aquest blog!

L'any ha passat volant i hem viscut moments grans com les pasques on es difrassarem, participarem amb el projecte Ací Estem, anarem a les manis del 5 de maig, a Almansa també portarem la veu del Salse 05, estiu arribà i pararem un poc la màquina, però tornarem amb força amb el fallit Concurs de Mòbils que ens ha servit per a demostrar-nos que som capaços de fer coses per nosaltres mateixos. Se m'obliden mil coses segur!

Be, sols donar les gràcies als amics i germans de Gatzara ( Gurú, Curigi, Sentum, Nousseb, Pirata, Vampiro, Wallace, El Turista Fallero), als Fadrins i a Juan Reig! A la gent de Pinyolet, als de l'Angoixa, a ANTIPATRIOTA (que serà d'ell?), als de Jafalí i la Tonga que també han parlat per ací alguna volta, als de Festa Avant que ens van donar el titol de Fester de la Setmana i tot, etc etc, En definitiva gràcies a totes i tots! I a vorem on acaba açò...

Salse 05, més que un club!

1 algú ha dit...:

Anònim ha dit...

felicitats