dilluns, de desembre 03, 2007

Fetixisme

Estic davant de l'ordinador i no sé ben be que escriure, però la veritat és que m'apetix molt. Tinc mil temes en el cap: el barri vell de Bocairent, el carril bici de València, temes de reciclatge, anàlisis polítics actuals, reflexions personals sobre que hem considere (parlant políticament), amistats, música, etc... Però, com tinc a dir tantes coses a dir nose que dir...

No obstant, m'he preguntat una cosa: que passa amb els diaris que escriviem abans de més xicotets i els amagavem en el calaix? La resposta és sencilla: els blogs i fotologs! A l'actualitat tota persona que tinga internet o té un blog o fotolog o no és ningú. Però jo hem pregunte, per a que serveix el blog? Personalment, si tinc un blog és perquè m'apetix escriure, diuen que s'hem dona be, i dir el que pense sobre algun fet o un altre. Poques voltes sol dir el que faig, i si ho dic, és per a enllaçar en alguna parida que m'invente per poder esciure. Pense que és un lloc, on puc fer la pàgina que m'agrada a mi i on puc posar tot el que sol "fer"quan entre a internet (és a dir, enllaços i tot això). En definitiva, un lloc on expressar la meva opinió, un lloc on llençar una botella en mig d'un gran oceà com és Internet.

No obstant, hi ha altres blogs que conten el que fan i com es senten, com una mena de diari (tot i que pose jo diari no conte, el que faig cada hora). I ací ve una cosa que jo no entenc: abans guardavem en un calaix (dic guardàvem perquè jo era el primer que escrivia aquest diari ho tenia amb pany i clau i tot!) i ara s'escriu a internet tota mena de detalls que tot el món pot enterar-se. No ho sé vosaltres, però hi ha pàgines que hem dona fins i tot "palo" entrar perquè conten el que senten o el que somien, i hem senc com si vulnerara la seva intimitat. Nose si la paraula exacta seria algo aixi com : fetixisme!

Avui hi ha blogs mils, com la nostra colla d'amics (el Salse 05), de cine, de música, de política, d'esports, de ràdio, de jocs, etc. Cada blog és un mon, com cada persona, però el que està clar que internet avui en dia és un mitjà on es pot aconseguir molta informació i fer grans debats, però també és un gran món on es pot vulnerar la intimitat de moltes persones.

1 algú ha dit...:

Anònim ha dit...

Tal vegada, aquest amagatall del diari personal siga l'anonimat.