dijous, de febrer 14, 2008

14 de Febrer : "No time for love"

Hem dispose a afrontar l'última pujada d'aquesta costera dels examens, ja m'hen queda tant sols un. Avui és 14 de febrer, i no és un dia qualsevol, almenys per a les nostres 4 joves feministes que han sigut jutjades per combatre el patriarcat. Però, avui, si hem diexeu parlaré sobre les companyes i companys d'Euskal Herria, ja que tampoc és un dia qualsevol perquè s'ha secundat una vaga en protesta per la il·legalització de ANV, EHAK i Batasuna.

La persecucció contra l'esquerra abertzale és una constant, una pràctica de primer ordre per als "demòcrates" que avui en dia tenim al poder. Però, què passa amb l'extrema dreta? Per què no s'actua en contra d'ella? Persegueixen la famosa "kale borroka" i això no és més que deliqüència, no és cap moviment organitzat com puga ser las Nuevas Generaciones del PP. Quina diferència hi ha en cremar un caixer, un cotxe o un autobus a Bilbao o València? Doncs que a Bilbao és Kale Borroka i a València és delinqüencia simplement, i ahi es queda mentre que als bascs són perseguits fins la sacietat. Quantes agressions feixistes calen més al nostre país per a que s'hen adonen de quin és el problema i quins són els vertaders violents i radicals? Què en 600 agressions de caire xenòfob i feixista no sols als immigrants, sinó a tota aquella gent que pense diferent com ells, o que no els agrade la roba que porten, no és prou per voreu?

Hem d'estar alerta i no deixar de construir la nostra societat. Ja n'hi ha prou de violència i repressió des de l'estat, la solució és avançar cap a la vertadera democràcia, on no hi hagi cap més poderós que altre i on tots tinguen la mateixa veu. On les ciutadanes i ciutadans puguen tenir el dret a decidir. Per això, avui, 14 de febrer: NO TIME FOR LOVE!



2 algú ha dit...:

Brey ha dit...

Que gran el video!!! m'encanta!!

Anònim ha dit...

el video em pareix patetic, nia pot haber cap tipo de represio per que euskadi no es cap pais