dilluns, de març 03, 2008

Tota la veritat sobre la mort de Raúl Reyes

Anava a comentar la denúncia que ha fet Manu Chao al PP per utilitzar una cançó seva en un spot electoral... Però quan he entrat a la web de Rebelion, m'he trobat amb una notícia força interessant i que necessitava denunciar en aquest blog: les informacions reals sobre la mort de Raúl Reyes, militant de les FARC, el passat 1 de març durant una emboscada de les forces armades colombianes abateren a 20-22 guerrillers en territori equatorià. La seva personaés recordada internacionalment per ser una de les persones claus en les negociacions de pau per solucionar el conflicte colombià, però més enllà d'això, s'ha de recordar per la seva lluita socialista (ja que pot ser era un dels més compromesos de les FARC). Moltes han singut les informacions del president de Colombia, Uribe, com les del president de Rafael Corre, el d'Ecuador, però totes elles són contradictòries quan mirem les imatges, els testimonis directes dels veíns d'aquella època, les declaracions de les guerrilles que hi havia ahi, o els informes ecuatorians d'inteligència militar o balísitca també ho desmenteixen. Si de veritat, voleu saber l'altra versió sobre els fets entreu a la notícia que hi ha Rebelión escrita per Decio Machado. Ací vos pose l'últim vídeo de Raúl Reyes el passat mes de febrer del 2008, el qual diu grans veritats que mostren el que ja haviem dit abans: un lluitador per aconseguir fer la revolució socialista i no un terrorista...


1 algú ha dit...:

Anònim ha dit...

Ja està solucionat! era una paranoia d'un puntet....Ho explique als comentaris, per si ho veu més gent, ja que es ben senzill de solucionar.

Molt guapo el bloc! Estic pensat de plagiar-te el reproductor eixe que tens tan xulo....jejejejej

A veure si ens veiem a Alacant el pròxim dia 26 d'Abril

Bocairent...Bocairent...AH! Vaig anar a veure als Sva-ters i als VOltor!! mOlt guapet el poble!!!! AIxò si, hi havia una colla de makinetos que hem va fer una mica de fàstic!

Salut!

pd: NO SE EL TEU MAIL!! Jejeje