divendres, de maig 16, 2008

Justícia d'Habeas Corpus

Habeas Corpus, quin gran grup! És un dels que tinc al TOP 10 dels grups més bons que hi ha hui per hui. Després de traure disc farà cosa de dos anys, l'anomenat "Basado en una historia real", ha tornat amb un altre nou dics. Cal dir que no és un dels grans grups com S.A, però si que té darrere a molta gent, i sobretot, amb discs com aquestos seguirà portant a gent als seus concerts. El nou cd "Justícia" ens torna a mostrar als Habeas Corpus amb una ràbia i amb unes lletres que calen en la societat, les quals, personalment, són dels grups que més m'agraden en quant a lletres.

Ens mostren una potència impressionant, i trobem temes tant impactant com "Brutalidad policial" o "La riqueza del crimen", la qual denuncia la situació actual del mercat global on uns tenen més i els altres cada volta tenen menys. No obstant, la cançó que més m'agrada és la del "Despúes del últim adiós". No se a qui va dedicat la cançó ,la veritat, però és brutal la lletra i la música! També destacar la de "consumismo", on denuncia de nou el mercat capitalista que tenim. Del cd, l'únic problema és que hi ha al final massa tralla ja que les tres últimes tenen una forma molt semblant.

En definitiva, Habeas Corpus segueix posant a tots els pels de punta i el compromis social en les seves lletres. No tenen cap problema en mostrar el que pensen i de manera molt potent i clara.


3 algú ha dit...:

Anònim ha dit...

A mi m'agradaven més els discos antics eren menys tralla.

I bueno això de que no tenen cap problema en mostrar el que pensen, van per la vida amb doble moral pues. Si no m'equivoque tenen una cançó contra la cocaïna. Nosaltres els vam portar a festes l'any que vam ser festers, i hasta aqui puedo leer...

PS: Revisa l'article :P!

Víctor ha dit...

Doncs si, eixa frase ho deia més que res per la cançó que van fer del "Basta ya". Que per a ser un grup de Madrid s'ho van currar molt en aquella època.

I doncs si, la veritat que una cosa és el que diuen en les seves cançons i l'altra el que fan. La veritat que Alternativa Platino, la cançó que em dius, crec que hi ha pocs grups del panorama musical ho poden complir...

No obstant, he de dir, que un concert que varen fer a València, em van decepcionar un poc quan digueren "Buneas Noches Levante!" Però així i tot... Són uns amos..

Per cert? Per què he de revisar-ho?!?

Anònim ha dit...

hola!

aquesta setmana a la facultat de Geografía i Història hi ha una exposició de fotos i es projecten dos documentals sobre palestina;

Arna's Children, dimarts 18:30 aula Joan Fuster

Occupation 101 (molt bo) dimecres 18:30 aula Joan Fuster

salut!!!