dilluns, de maig 19, 2008

No m'agrada el formatge, i que?

"No t'agrada el formatge? En lo bo que està..." "No saps el que et perds" "Redei que raro que eres" "No entenc com pot agradar-te el formatge en les pizzes i quan no està fundit no" Etc....

Els anteriors comentaris, i molts més que no he posat, són els que em fan la gent quan els dic que no m'agrada el formatge. Estic ja fart! La veritat que pareix un bitxo raro, però estic per crear una plataforma d'afectats perquè no ens agrada el formatge. Ho he intentat mil voltes que m'agrade, he menjat formatge de tot tipus, des del més fluixet fins al més fort i sempre ha acabat igual: anant al WC. Serà algun trauma infantil o algo, però no sé per què no m'agrada.

Sabeu com és la vida d'un com jo, que no li agrada el formatge, que sempre ha d'estar mirant que no porte formatge les coses que demane? Si vas a algun lloc i et demanes una ensalada, un plat, un entrepà, has de mirar-ho mil voltes a la carta i, després, preguntar-ho a la cambrera o cambrer, per si de cas... I, moltes voltes, no et fan ni cas i porta formatge i ja no t'ho menges. I a d'açò li has de sumar a la gent que es riu de tu per dir que no t'agrada el formatge. La pregunta ve ací quan et diuen les amigues i amics que perquè em menge el formatge de la pizza o que estiga fundit. Doncs la contestació és ben simple: no té el mateix gust i ja ha patit un procés al forn que l'ha modificat la seva composició (menuda tonteria he dit no?). De fet, canvia tant, que em menge, fins i tot, la pizza de quatre formatges del Mercadona (bàsicament perquè porta sols un formatge i damunt, això està més prefabricat que la majoria dels instituts valencians...). A voltes, quan li tirem formatge als macarrons en casa no m'ho menge, més que res, pels escarments que m'he emportat per provar el formatge.

En fi, segur que molts de vosaltres no vos agrada alguna cosa: la ceba, les maduixes, la tonyina, la poma, etc. i jo no vos considere rarets. Per què a mi, que no m'agrada el formatge, sóc considerat un element que trenca la societat? Moltes voltes pareix com si fora un crim que no m'agradara, però és veritat, no m'agrada, què passa? He d'anar a la presó per això? Doncs si s'ha d'anar es va, però que no em donen formatge perquè no m'agrada, passa alguna cosa?

10 algú ha dit...:

Carmina ha dit...

Jo m'apunte al teu club, perquè a mi tampoc m'agrada gens cap tipus de formatge. Em passa el mateix que a tú!!! La gent sempre em diu: - no t'agrada el formatge??jo no podria viure sense el formatge.
Doncs m'alegre que hi haja gent què li agrade però a mi que no me l'arrimen. si me'l posen davant, el lleve, i de l'olor que no em parlen, la detecte a 1 km a la redona.
Segons tinc entés, quan era menuda m'agradava i un dia en vaig seure davant la nevera i de tant que en vaig menjar, el vaig avorrir.
Des d'ixe dia que no n'he tornat a menjar.
No som rarets per què no ens agrade, som diferents, què passa??

Anònim ha dit...

Jo t'apoye Victor! Encara que en el meu cas siga la ceba, se que és una putà que uns aliments com aquests, amb els que es cuina de sovint, no agraden.
Tindrem que fer un plataforma... jaja.

Anònim ha dit...

La veritat és que hi ha molta gent a qui no li agrada el formatge en general, però és menja en particular el formatge de la pizza.
Has d'estar tranquil, alguna gent et dirà que eres estrany, és una mostra més d'aquest món globalitzat, de fet, una amiga meua, li passa el mateix que a tu amb el formatge, però amb el xocolate...
Jo t'entenc, Víctor, però avui no et compartisc, m'encanta el formatge!

Brey ha dit...

En serio no t'agrada el formatge... que raro eres.
Jo sense el formatge no seria persona.
Hui m'he menjat un amb romer, que estava... puff no pots ni imaginar-t'ho.

Però com no t'agrada el formatge i si el de les pizzes, o el iogurt, o nose tantes cosses que fan gusts semblants al formatge? eixa suavitat es irresistible...

Mira no t'entenc, amés tu eres dels que segueix el mon establert i t'agrada el futbol, si com a mínim fores de basket o nose, rugbi...

Tio ja pots suïcidar-te viure sense formatge es com viure sense militar, no pot entrar en el meu cap...

Si feu el club, jo faré un que pegue als que odien el formatge, que t'ha fet el pobre producte làctic?

Víctor ha dit...

La veritat que jo tampoc suporte l'olor, i de pensar que algunes coses tenen formatge, i li les lleve, despres ja no m'ho menge igual. A Amsterdam quan hi havien les tendes plenes de formatge, sobretot una que estava prop de la plaça Damm, passava a l'altra part de la vorera sols de l'olor que feia... Si mirant la foto aquesta tinc un repelús ja... Jo no entenc quin revol hi ha perquè no t'agrade el formatge en serio... Com deia, pareix un crim! Però be, com tu dius, som diferents, què passa? Ja farem una reunió del club antiformatge.

Irene, m'agrada que isques de l'armari i desvelar el teu aliment prohibit. Em va saber mal aquell dia haver fet macarrons en ceba...No ho sabia! Però be, m'alegre de que hi haja solidaritat entre els que pateixen que es riguen d'ells per no agradar-li un menjar!

Amb el xocolate també he trobat a molta gent, fins i tot gent que no pot beure alcohol ni posar-se glaçons als cubates. M'agrada que m'acceptes així Arnau, tal com sóc!

I tu Bryan... Crec que seràs l'objectiu número ú quan fem el club antiformatge... Així que ves amb compte que sé on està ta casa de Vilano...ais de Castelló de la Ribera. Ah! úna ultima cosa. M'agrada més el bàsquet que el futbol...

Noelia ha dit...

Je,je q graciós...un club antiformatge...jo, sentint-ho molt, no m'apunte, encara q sabia q Carmina s'apuntaria la primera pq coneixia el seu odi per aquest aliment. A mi m'encanta i en la meua dieta és imprescindible!A mi el q em fa fàstic és el fetge, no puc suportar ni la seva olor i quan anem de sopaeta sempre hi ha algú q el demana i, casualitat, a parar davant de mi. Així q t'entenc, no ets raro, simplement tens mala sort pq hi ha pocs menjars q tinguen fetge, però n'hi ha de molts amb formtage!

Víctor ha dit...

Jeje, ara vos fa gràcia el club antiformatge...però quan ens fem amb el poder d'elegir les cartes als restaurants i bars...jeje riurem nosaltres.

Veus, si en el fons tots odiem un tipus d'aliment, però el formatge és un menjar incomprés si no t'agrada... Com tu dius, és un aliment que tenen molts menjars...

Ja em passaràs les fotos!

Paco ha dit...

NO t'agrada?!!!!! A mi m'encanta. jejejeje.

Anònim ha dit...

A mi m'encanta però tinc una amiga que li passa el mateix.El formatge així "aseques" no li agrda però en la pitzza, macarrons...si.Així que tranquil, hi ha més gent com tu, no eres un ser extrany (un poque com totes i tots,jaj)

cuida't!

Jesús M. Tibau ha dit...

Jo m'afegeixo al club. Tampoc m'agraden la gran majoria de formatges, ni tampoc el paté. Cal dir que aquestes són dos de le spoques coses que no m'agraden, però acostumen a abundar en pica-piques i piscolabis.