dijous, de juliol 03, 2008

Comença l'estiu

Primers dies de l'estiu i ja posats en "gaudir" de la "beca". He pogut veure com funciona la seguretat laboral d'alguns obrers, he pogut comprovar fins a quin punts hi ha que preocupar-se o no a l'odi a l'estranger, he vist que treballar amb bona companyia t'ajuda a portar-la millor, he comprovat també avui com els pactes que es fan poden trencar-se, etc etc. En definitiva, de moment, estic ensenyant-me coses noves, com diria algun il·lustre, la universitat de la vida en estat pur.

Per acabar aquest post, comentar dos coses. D'una banda, després de veure com Ruben ha tancat el blog per vacances, he recordat que jo també ho vaig fer l'any passat. Però be, de moment anem a seguir i anem a escriure quan tinga ganes. Des d'ací desitajar-li bon estiu i que espere que s'ho passem molt be! I que espere repetir un any com el d'enguany amb ell. D'altra banda, després de rebre un premi d'Oscar pel disseny i contingut actualitzat. Com m'has dit, no puc votar-te però be, nose, gràcies i crec que no és per a tant. Agafe l'iniciativa i vaig a premiar a tres blogs de la blogosfera valenciana. Entreu al seu blog i mireu com funciona. Però resumint, s'ha de votar a tres persones que publiquen en català i si reps un premi has de donar-lo (si un poc friki però té el seu encant també).

En fi, amb aquesta breu explicació vaig a proposar als meus premiats:
  1. Aurora Mora, amb els seus dos blogs (Sampleopolis i Diferència i Repitició) gaudixes de la música d'una banda i de l'altra de llegir articles brillants i interessants arreu d'allò que envolta a aquesta torrentina. No sol callar-se res i no té por a amagar res. Mols recomanables
  2. Sóc el que veus,. Paco aconsegueix amb els seus textos mostrar el seu jo més tendre, revolucionari, humà, etc. Tracta tots els temes, però li agrada molt la música com a mi també, de manera que ningú ho aconsegueix. Com Aurora, Paco es mostra com és.
  3. El Blog de Levi, m'agrada les seves poesies, m'agrada com estima a Bocairent, m'agrada la seva visió, m'agrada com escriu, m'agrada les seves reflexions. Entreu no ho dubteu.
A que esperes, entra i vota als teus blogs preferits!

2 algú ha dit...:

Paco ha dit...

Gràcies per la nominació. JO vote per Auroreta, Diferència i repetició és molt gran.

aurora ha dit...

Uff! quin pasote! Víctor, et done les gràcies de cor per les dues nominacions. Encara que últimament no estic molt activa, quan acabe els exàmens (el proper divendres) i torne de les vacances (una setmaneta a Mallorca) tornaré a la càrrega amb les piles carregades, i sí, sense cap pèl a la llengua. Paco, gràcies també pel piropo.
I per cert, ja que parlem de sinceritat, no he entès ben bé el mecanisme dels premis(tot i que he entrat al blog del teu amic Rubén), sembla que sóc una miqueta curta i necessite que m'ho donen mascadet (o potser que tinc una mica de ressaca i no estic molt lúcida), així que fins que no ho acabe de lligar bé no faré les meues nominacions (et sembla?)
Una abraçada!