dimarts, de setembre 09, 2008

Avui cuïna

Avui em fet una prova que feia temps que volia fer a València. Hem fet llobarro, creec que és lubina en valencià, al forn. Per què ho he fet? Primera perquè avui m'apetia peix, segon perquè els meus companys han sigut il·lusos i m'han seguit la meva proposta, i tercer perquè era del més barat a la peixcateria que hi havia a Plaça Xúquer.

El problema que teniem era de com cony anavem a fer-lo, amb salsa o sense salsa, al forn o rebosada... Després de quedar-se en blanc he marcat al mòbil i el senyor i la senyora que m'han fet com sóc, m'han donat el consell de fer-ho al forn amb llima, vinet blanc, alls i juliverd ( Patriota jo també sóc un partidari de l'all i el juliverd).

Després de llevar el cap, obrir-ho per la mitat i posar-ho al forn, hem calculat que quan bullira el caldet li dixarem 10 minuts un quart. Hem esperat a que Balunet es posarà wapet per a l'ocasió i l'hem tret. Cadascú un plat, amb la seva llima i el seu caldet...

L'han provat ells primer i m'han dit que estava bo. Nosé si ho deien per quedar be o no, però jo sols sé que a la pròxima crec que he de posar més vi blanc i deixar que es faja un poc més, tenia por a que es cremara.

Avui m'apetia parlar de cuïna, i a tu?

PS. Si la foto és el que vos parlava...

7 algú ha dit...:

Anònim ha dit...

com que tinc molts soparets ajornats amb la famèlica comunitat gatzariana, en el moment en que tingues presa la mida del plat ja et pillaré com a xef... des que he vist que eukz van al meruts, els meus timpans leviten fóra d'esta galaxia.

Anònim ha dit...

quina bona pinta fa!
a veure si ho faig per a dinar un dia d'estos..
un beset!

Anònim ha dit...

Amb creïlles també està molt bo, i si, el sabor del vi blanc li dona un toc especial!!! A Sonia i a mi ens encantava aquest plat!! quins records...jeje...

Anna ha dit...

Carai!
D'aquí 6 anys ens podries fer una mostra dels teus dots culinaris!
O abans, si es dóna la oportunitat.. :)
Una abraçada!

Víctor ha dit...

Val, a veure si es veritat pq el del sopars des de que et conec que vas dient-ho xd... Per cert, anem amb tu al Merut's?

Marta, al final que has fet per dinar?

Jejeje, si la veritat que hi ha dinars que sempre recorden a València o al pis.

Collins d'aquí 6 anys per què? L'any que be torneu i el faré.

El Patriota ha dit...

Pa que després diguen que els estudiants mengem mal...

Si lo del Kebab sols és un dia a la setmana, els altres ens cuidem!

Anònim ha dit...

me copiaré la recepta que és més fàcil que el plan per solucionar el problema dels "ous fregits". Jaja.
Se veu que ara eres mi mussa...jaja. Aleí a seguir proposant receptes!