dijous, d’octubre 09, 2008

9 d'octubre de 2008

Avui 9 d'octubre tornem a eixir als carrers de València per reivindicar la incorporació de la ciutat de València als Països Catalans. Això esdevingué el 1238, i des d'aleshores, aquesta ciutat és part de la nació catalana, des de llavors ha tingut un paper important en la seua cultura, des de llavors ha esdevingut un peça imprescindible en la història dels Països Catalans que estem construint entre tots i totes. València és la clau que obri tots els panys, el mànec de la paella. És per aquest motiu que aquest motiu que aquesta ciutat, i per extensió tots el País Valencià, rep tants atacs per part de l'espanyolisme, perquè saben com n'és d'important. I per això fan tant esforços des d'Espanya per tallar tots els vincles entre València i la resta de la nació catalana, i per això s'inventaren el blaverism, un moviment feixista que fa unes setmanes mostrà la seua cara violenta a Gandia on agredí a les assistents al Correllengua d'aquesta ciutat.

I un any més, l'Esquerra Independentista trau al carrer la bandera de la ciutat de València, un símbol nostre, que no podem deixar en mans dels regionalistes ni dels espanyolistes. Aquesta bandera és part també de la cultura catalana.

[segueix el manifest....]

ORGANITZA'T I LLUITA
AMB L'ESQUERRA INDEPENDENTISTA!!

Visca València! Visca el País Valencià!
Visquen els Països Catalans lliures i socialistes!
Visca la Terra...!

3 algú ha dit...:

Anònim ha dit...

El 1238 el regne de València va pasar a formar part de la Corona d´Aragó. Em pareix molt "arriscat" (per no posar-ne un altre calificatiu) afirmar que es va incorporar als Països Catalans.

Víctor ha dit...

Per a gustos colors, personament crec que tots els països actuals (tant els que tenen estat com els sense estat) naixen a època conemporànea ja que ara hi ha un nou concepte.

Per això, el concepte que tenim de país que tenim avui en dia no és el mateix que el de fa 300 anys.

Crec que ahí s'hauria de remarcar el que dius, ja que no sols és arriscat, sinó que històricament incorrecte... Més que res, perquè encara no tot el País Valencià actual estava conquerit...

Gran puntualització

Anònim ha dit...

El mateix et dic... ja el tinc massa llegit. xD

Doncs si, he estudiat disseny, FP. I estic treballant de dissenyador gràfic. Però tampoc és per a tant... la foto base ja estava feta! :P

Gràcies. ;)


PD: No t'he vist per València aquestos dies eh? 9o...