dijous, d’octubre 30, 2008

Quina diferència hi ha?

Les últimes paraules que ha fet la Reina Sofia han mostrat de nou el seu talant conservador, catòlic. Mostrant-nos de nou er els hereus del franquisme, en aquest cas sobre temes que mostren la seva homofòbia, la seva poca sensibilitat sobre la violència de gènere, o la seva poca voluntat de que s'impartisca una educació que forma ciutadans i que aposta per la ciència, etc. Les perles de la Reina són:

Homosexuals: "Si estas personas quieren vivir juntas, vestirse de novios y casarse, pueden estar en su derecho, o no, según las leyes de su país: pero que a eso no le llamen matrimonio, porque no lo es. (...) Puedo comprender, aceptar y respetar que haya personas con otra tendencia sexual, pero ¿que se sientan orgullosos por ser gays? ¿Que se suban a una carroza y salgan en manifestaciones? Si todos los que no somos gays saliéramos en manifestación... colapsaríamos el tráfico"

Avort i eutanàsia: "En absoluto" (...) "La vida y la muerte no están en nuestras manos".

Religió obligatòria a les escoles: "Los niños necesitan una explicación del origen del mundo y de la vida".

Violència de gènere: "Ha ocurrido siempre. Ahora se informa más y con todo detalle. En cierto modo, se provoca un contagio, se dan ideas que otros imitan. Los que son propensos tienen un filón en esas noticias".

Mostra el seu talant catòlic mostrant que la l'origen del món i la vida ho feu deu, clar interessa parlar sempre d'opcions fàcils per a no fer pensar als xiquets i xiquetes i que no es pregunten per ells no poden ser reis... També el seu talant patriarcal negant la problemàtica sobre la violència de gènere dient que això ha passat sempre. Com pot dir açò una figura que, en teoria, representa a tanta gent, la qual està sent assassinada per culpa del masclisme? I quan parla dels matrimonis homosexuals mostra la seva homofòbia manifestant que no és un matrimoni i que no enten el de l'orgull gay... Quin fàstic aquesta democràcia espanyola on l'esposa del cap de l'estat manifesta estar en contra d'una part de la població. A més, és una mostra de no acceptar el que s'ha aprovat al congrés de manera democràtica.

En fi... una nova mostra de que la corona espanyola és un continuitat en "democràcia" del que hi havia abans... Patètic, companys i companyes jo també sóc antimonàrquic!

PS. Recomane llegir la notícia sobre l'absolució dels antimonàrquics de Girona
PS. La lluita contra bolonya continua! DiguEEES no!

1 algú ha dit...:

floket ha dit...

Sense Paraules...

Ara que ens deixen opinar a nosaltres, o millor, que ens deixen decidir si volem continuar pagant-los.