divendres, de gener 09, 2009

The Big Picture

Ens trobem amb un moment on les fotografies es poden fer amb qualsevol càmera, tot val, des d'un mòbil fins a un ordinador portàtil. Això si, no per fer més fotografies vol dir que tingues més idea, amb una bona fotografia sobra. Per què parle ara de fotografies? Espereu no sigueu impacients i veureu per què...

L'amic Òscar ha posat al seu darrer post una web on pots veure les notícies del dia mitjançant fotografies. I quines fotografies companyes... Són fotos, com bé apunta ell, panoràmiques i , sobretot, molt bones. La web en qüestió s'anomena The Big Picture, el qual forma part de la web boston.com (si d'on són els Celtics). Destaque igual que ell les fotografies sobre el genocidi que està fent de nou els Israelian. Imatges espectaculars que mostren la cruesa de la guerra, la cruesa dels israelians en contra del poble palestina.


A Bocairent, també comptem amb grans mags de la fotografia, cadascú amb el seu estil però que no deixen de ser genials. Imatges del dia a dia del meu tio Blai o Jose Antonio ( tan a la web com al seu flickr) i les seves espectaculars fotografies tant sols són un exemple de la qualitat que hi ha. Prompte esperem tenir tant destresa com ells dos.

4 algú ha dit...:

Parecarabassó ha dit...

No havia vist encara el web...
I quines fotases!

Espai Alemany ha dit...

Hostia, les fotos eixes de les bombes fan mala por :S

Espere no viure mai en directe una situació així.

Iea! I les fotos de bocairentins són bones, però pa fardar has de dir que són fetes en mòbil i sense retocar. Això els dóna més categoria als fotògrafs,jajaja. Salut!

Anònim ha dit...

La veritat Victor és que aquestes paraules animen molt i queda uno molt satisfet, amb el poc que sap i el que li costa de aprendre, ja que tot això comporta esforç i sacrifici personal, a mes de ilusió.

Agrair també el treball desinteressat que fas en aquest bloc, té molt mèrit personal, eres un crak.

Anònim ha dit...

Les primeres fotos de Israel son expectaculars y posen els pels de punta.....