dimecres, de maig 06, 2009

13 de Maig: Festa Blaugrana a València

El proper 13 de maig, a València, tots aquests socis i aficionats barcelonistes podran trobar-se en un Punt de Trobada molt a prop de Mestalla, a només 15 minuts caminant. Serà a l'espai del pàrquing de la Universitat Politècnica de València (Av. dels Tarongers, situat a l’entrada de la carretera de Barcelona), on la final es començarà a viure des de bon matí. A partir de les 10 del matí i fins a les 20 hores, es podrà gaudir d’un bon grapat d’actuacions i activitats recreatives i seguir l’última hora de l’actualitat blaugrana amb una gran pantalla que connectarà en directe amb Barça TV. També es repartiran exemplars de l'edició especial sobre la final del diari Barça Camp Nou. A l’escenari principal, la música ens farà vibrar fins a l’últim moment abans que comenci el partit amb les actuacions en directe dels grups Dr. Calypso, La Carrau, Dijous Paella, Plouen Catximbes, At Versaris i Ai, Ai, Ai. Els nostres speakers ens animaran perquè ens pintem la cara blaugrana en el taller de maquillatge, pugem al "burro català mecànic" o juguem amb els amics als futbolins. També hi haurà una zona de restauració amb servei de bar durant tot el dia, que disposarà de zona de descans amb taules i cadires, així com servei de lavabos. T’esperem al Punt de Trobada! Tots units fem força!

I després al Mestalla obrirà les portes dues hores abans del partit. Per tant, a partir de les 20 hores ja s'hi podrà accedir. En les hores prèvies, també hi haurà música amb les actuacions de Fito i Fitipaldis, Estopa, Seguridad Social i Manu Guix. Entre els aficionats del Barça es repartiran 20.000 banderes blaugrana i 10.000 clap banners (aplaudidors) per donar suport a l’equip.

6 algú ha dit...:

Anònim ha dit...

He entés jo malament... o he llegit que el dia 13 de mai Dr.Calypso, La Carrau, Dijous Paella, Plouen Catximbes, At Versaris i Ai, ai, ai toquen a València... ???

Eins???

Felip ha dit...

A vore, jo tinc el mateix dubte que Pau... en serio? Supose que voldrà dir que actuaran en directe en Barça TV i això es vorà per les pantalles grans, veritat????

No, si encara em faré jo futbolero. Entre açò i el que vaig disfrutar amb el partit de l'altre dia... xDDD

Aclareix-ho per favor!

Anònim ha dit...

Molt xulo el teu bloc! (Sóc el Dani del Flickr) Merci per pujar el video de la mani!!

Salut!

Marina ha dit...

Òstia què fort, Víctor. Aclarix això que diuen Felip i Pau. Ah, i en les pantalles gegants també retransmetran el partit per als que no tenim entrà? xDDD

Com va a molar : )

Un besett

Marina ha dit...

Ai, acabe de vore l'e-mail. Mamma por : ) I si mos fem uns pintos, la felicitat se pot elevar a no sé quina potència!

jordi kukat ha dit...

xè!! flipada!!! seria un plaer anar! gràcies per la informació!
Salut!