dissabte, de maig 02, 2009

Perdoneu-me, però Alarte...

Perdoneu-me, ja sé que he parlat en l'anterior post al voltant de la política valenciana, però és que no puc deixar de comentar-ho. Si abans posava que no sé perquè posava el de PSPV ara em reafirme: definitivament Alarte és un espanyolista (cosa que mai ho havia dubtat). No sols l'aliança amb el PP en contra de l'Institut Ramón Llull és lamentable, sinó que invoca la política de Lerma (el que va Canal 9 en contra de TV3 i que tots sabem el seu paper al front de la Generalitat) i la importància de l'AVL( no comentem res sobre ells no?)... Com té tanta cara, si aquest crec que no ha parlat en la vida en valencià, i ara diu açò? En fi, que trist, aquest xic deuria militar directament amb el PP. Els del PP els veus veure de cara, però els del PSCV mai saps per on poden eixir-te. Que trist que juguen al joc del PP per a que no els critiquen de catalanistes. Des d'ací els demane que es lleven ja de damunt el PV de les sigles, per favor, no feu més mal al nostre benvolgut país. Si voleu llegir la notícia entreu ací.

3 algú ha dit...:

garrotipadur ha dit...

És un altre feixista,un més al nostre país que vol destruïr la llengua,les sigles i tot el que representa al País Valencià.

Ni un vot més al PP-PSOE,per favor!

P.D: l'altre dia el vaig escoltar parlant en valencià a un canal del TDT

Francesc Mompó ha dit...

Tots dos són representants del gover d'EspaNa al PV.
PS. és curiós, les lletres de comprovació per publicar el comentari són: desti; espere que no soga cap premonició per al nostre País.

Parecarabassó ha dit...

No si... últimament ixen joies per totes bandes. Però bé, res que no saguèrem abans.