divendres, de maig 01, 2009

Inútil


Inútil: Adj, M i F, Dit de la persona que no serveix per a una cosa determinada o per a res.

La veritat que el diccionari és clar, i pense que si tot continua com ara, començaré a pensar que certa gent és inútil alhora de parlar i votar en política. Si, parle de la política valenciana però aquestos ja pensava que ho eren.

Aquestos darrers dies he estat preguntant-me que em fet els valencians per a merèixer açò. Bé, en part és culpa dels valencians i valencianes que han votat a aquesta carronya política, que més que polítics pareix que parlem de la màfia italiana. Vestits, regals, converses telefòniques, factures sobrepassades, etc. El senyor Camps, investigat pels vestits de Milano, diu que vol parlar però que li ho prohibeix el secret de sumari i que prompte tot s'arreglarà. I clar, coneixent la desjustícia espanyola, i més la de València on el jutge és amic seu, no crec que l'acuse de corrupció.

També trobem al Font de Mora, que després de la mobilització del passat dimarts segueix agafat a la seva butaca. No se'n adoneu? Per a ells, el País Valencià és per als seus votants, o per a ells, i la resta els dona igual. No fan mai res mal, sempre tenen la raó i tracten les institucions per al benefici propi, com si fora d'ells. Però be, a tots i totes que segueiu pensant que Font de Mora té raó, deixeu-lo al front de l'educació i mireu quin país ens deixarà. L'educació és la base de qualsevol estat. I ara més que mai, és necessària una educació pública i de qualitat. Ah! I el gran alcalde de Xàtiva, Rus, insulta als professors que parlen en aleshores dient-los gilipolles i que promet rematar-los. I no sols això, sinó que es acusa de que cobren massa i que no noten la crisi. De què anem?

I per últim, la Rita i els Grans Esdeveniments! Ecclestore diu que va ser precipitat el G.P d'Europa, els d'Amèrica Cup's la posen nerviosa perquè potser que trenquen l'acord que tingueren, hi ha més de grans esdeveniments que passarà el mateix. Però no sols és la fauna ibèrica del PP la que dona fàstic, sinó també el nou secretari general del PSPV, Alarte (que pareix un retoret), és prou ridícul el seu discurs i les seves formes de fer política. De fet, no sé ni com pose que és el secretari general del PSPV si hauria de ser del PSCV ja que ell aposta per Comunidad Valenciana...

En fi, com diu Paco en un post com aquest, ens pixen a sobre i diu que plou...

2 algú ha dit...:

anmorsigol ha dit...

aci et deixe l'anunci publicitari de camps...
http://www.youtube.com/watch?v=L815l5ICv6s

salut i no et fajes mala sang...

jordi kukat ha dit...

que fort........que fort. L'alfonso rus aquest és la mostra més repugnant d'espanyolisme que he vist mai.
Fins i tot camps a vegades parla valencià ben parlat!! i que diu ell en lloc d'aleshores?

espere no trobar-me'l mai pel carrer. No se que podria passar.