dissabte, de juny 13, 2009

Diversos

Victòries electorals que més enllà de fer-nos sentir inferiors ens ha de donar-nos més energia per continuar treballant per construir un moviment social combatiu més ampli. Aquestes eleccions tant sols ha demostrat que la dreta està mobilitzada i que l'esquerra hi ha un buid i una falta de lideratge important (quan dic esquerra no em referisc al PSOE ni molt menys). Per tant, ens queda tot un mon per construir.

Trobem també com equips blancs se'ns pixen a sobre i diuen que plou. Però de que van? Com es poden gastar tant milions per un jugador? Crec que més enllà del que ha costat el tal CR7, hem de veure que el futbol està a un altre nivell. Si hi ha una despesa tant gran per un jugador és perquè el mercat prompte li donarà beneficis. Per tant, el que hi ha que mirar és com hi ha equips amb pressupostos milionaris, jugadors que cobren més que molts pressupostos locals, i que en un moment de crisi capitalista, aquestes quantitats desorbitades l'únic que fan és veure que el problema no som nosaltres, sinó ells.

Entre aquesta amalgama de problemes que hi ha, o almenys m'ho pareix a mi, sempre hi ha alegries al llarg del dia. Una d'aquestes ha estat el recent clip dels Rapsodes, Rap&Soda, quina passada. Per a que es quedeu amb un bon gust en aquestos temps que ens preocupa tot, menys calfar-se el cap per canviar les coses, la música ajudat a trobar tranquil·litat per a relaxar-se. Així que, tranquil·litat i bons aliments!


2 algú ha dit...:

jordi kukat ha dit...

No havia escoltat mai Rapsodes....es realment estrany! però el videoclip és original al màxim!

Quequicomquan ha dit...

La veritat és que dóna pena saber la quantitat de coses que es poden fer amb els 94 milions que s'han gastat en el menda eixe, sobretot en ajudes i medecines per al tercer món. I encara es gasta 17 mil euros en una nit per a celebrar el seu fitxatge...