divendres, de gener 29, 2010

Avís per a navegants i navegantes!

Des d'avui, tenim l'orgull i satisfacció d'anunciar una nova incorporació a aquest blog. El blog començà sent un espai de relfexió personal que ha estat durant vora ja més de dos anys i que ara, comptarà amb noves reflexions d'una gran companya. Per celebrar aquest esdeveniment històric del blog, us posem:


11 algú ha dit...:

Anna ha dit...

no se perquè però em diu que no puc veure aquest vídeo en el meu país... estem en països diferents?!
tant se val, aquesta cançó m'encanta, un bon començament :)

Víctor ha dit...

Doncs no sé per què anava, i si, pot ser que sigam de països diferents tot i tenir la mateixa llengua... jeje

Brey ha dit...

Victor estava mirant el disseny esta prou bé, de totes formes si no vols que et torne a passar fes-te un bloc no visible per a probes, aixi si vols fer canvis els fas primer en ell i després copy&past a la plantilla del bloc original, jo ho he fet un parell de voltes pero es que m'agrada com esta.

Encara que vaig a llevar coses, i tornaré a reorganitzar-lo en poc.

Bona cançó, i m'alegre de la incorporació de mes gent al bloc. A vegades es el millor aixi guanya vida el bloc i amés dones diferents punts de vista.

aurora ha dit...

Ei, m'encanta el nou disseny!

Paco ha dit...

Enhorabona pel disseny.

Bloc d'Art- Avantguardes- ha dit...

sort, compartir espai pot ser interessant però també complicat.

Susana A. ha dit...

M'encanta Kate Nash, en part aquest video és responsable del meu "flequillo", però no em queda ni paregut de bé, jeje.

Tb m'alegra que tornes/torneu a activar el blog :)

Víctor ha dit...

Gràcies pels ànims.

M'alegre que vos agrade el nou disseny i la cançó! Després de festes posarem be el dels blocs com cal i modificarem algunes coses.

Anònim ha dit...

Mmm... Com bé ha dit alguna per allà dalt, sí que és de veres que compartir espai és complicat. Partisc de la base que un bloc és una cosa personal, però bé... Ànims igualment!

Víctor ha dit...

Complicat? No crec, un bloc és per a escriure i reflexionar. No veig que tinga de complicat que en compte d'escriure un ho fagen dos.

A més, he de dir, que jo vaig iniciar aquest blog després d'haver estat al del Salse 05, un blog que erem més de deu i no hi havia cap problema.

Nose, hi ha gent que ha comentat que ha estat amb blogs amb més gent i crec que no opina que siga complicat, sinó tot el contrari. Cadascú li dona el sentit que vol al blog i no per estar amb més persones al blog, un s'ha de moderar. Aquest blog sempre ha intentat ser un lloc de reflexió i d'actualitat, mai ha intentat ser un diari del que faig cada dia.

Més veus, més informació, més reflexió, més crítica...

Laia ha dit...

Potser partiu de l'experiencia personal o no , tant se val. Si ho hem fet ha sigut perque nosaltres no ho vegem complicat i perque abans jo ja havia col.laborat de manera anonima pero vaja, gracies. No hi ha mes volta de fulla.