dissabte, de març 13, 2010

Falles al CEIP. Santa Teresa de València

Ahir, al CEIP Santa Teresa de València, es van celebrar les falles del col·legi. Una plantà de la falla que tingué les hores contades ja que de vesprada es va cremar sense deixar rastre . Al principi semblava que la falla es resistia a convertir-se en cendres, sobretot "Les Animetes " i "L'amor de les 3 taronges"com si Enric Valor, el protagonista d'enguany de la falla, estiguera boicotejant una de les millors falles que s'han fet al col·legi (segons pares i mestres de l'escola).
Abans de la cremà, es va procedir a la desfilada de les diferents comissions amb la seva fallera major i el seu president, tots amb els tratges fets manualment de paper. Finalitzada la desfilada, es va procedir a la "globotà", on feren per uns moments, esclatar de soroll tot el pati. Amb les cendres de la falla ja presents entre nosaltres, es va fer la xocolatà i es tancà, un dels dies més divertits per als xiquets i xiquetes, donant pas així a una nova etapa ( o almenys això esperem!).











1 algú ha dit...:

Víctor ha dit...

La veritat, que va ser una vesprada molt bonica per als xiquets i xiquetes. Va ser molt divertit estar mirant les cares quan es cremava la falla o quan varen fer la globotà, o no dic ja quan varen donar la xocolatà.

La falla, després de tanta feina que hanvien fet les artistes falleres i els artistes, era una llàstima! Enric Valor va estar lluitant fins a l'últim moment per a que s'indultara tota la falla però res. Llàstima!

Aquestes si que són les falles autèntiques i no les que hi ha als carrers principals donant pel sac a tots!