dissabte, de juliol 21, 2007

AGUR, fins setembre

L'estiu és una etapa de descans...i de molt de treball laboral, musical ( quina passada el concert de Jazz del passat dissabte) i d'anar amb els teus a disfrutar d'aquells moments de sentar-se a les Coves i fer´te una mentira i disfrutar del Summertime. Així que descansem un poc i prompte es posarem les piles...a disfrutar!!

2 algú ha dit...:

Anònim ha dit...

supose que aquest sumertime passarem hores junts aixi que espere que passem un bon estiu plegats i que desconectem de tot per un mes!!
espere que cada un de nosaltres pose de la seva part per a fer que siga un dels estius inoblidable per a que puga emporta-me un bon record a Brussel·les!
Aixi que esperem que hi haja molta festa, bon ambient, que els que passem més temps plagtas estiga'm rient tota l'estona, que ens demostrem lo molt que ens apreciem i estimem i un munt de coses! jeje
Es idilic però seria l'estiu ideal!
un petò ben fort i a descansar que ens ho mereixem vistor i tota la colla que veja açò!

Anònim ha dit...

val rectifique per a evitar melentesos!
jo he posat que m'agradraia que ho passarem bé per a poder endur-me un bon record de tots a Brussel·les però he he parlat en el meu cas, però interem fer feliç a tothom perquè segur quecada un de nosaltres té un motiu especial per a ser feliç aquest estiu, intenrem descobrir-ho i celebrar-ho entre tots!
Bon estiu victor ja descobrirem el teu motiu especial per a que estigues ben content i tinga'm un motiu de celebrar-ho entre tots!