divendres, d’agost 31, 2007

Per una nova acció coordinada de la blogosfera

Desprès d'haver estat fent colzes al meus escriptori, he entrat a internet a fer la meva peculiar volta pel mòn cibernètic. I nosé com, però he parat en un bloc, un altre dia que no sàpia que posar parlaré sobre aquest fenòmen que estem vivim tots actualment, on hem presentaven una proposta per a que tota la blogosfera catalana la difonguera. Aquesta és una proposta que ha fet Xavier Mir des del seu bloc a Vilaweb. El rere fons d'aquesta proposta és mostrar des d'un mitjà com aquest, que encara no està controlat al 100% pels mitjans estatals i de desinformació, podem mostar a tot el món en quin estat vivim. Però, açò a quin sant be ? Doncs be, s'ha fet un documental i un llibre, al voltant del cas d'Èric Bertran, aquell xiquet que va ser acusat de terrorista per haver enviat una carta a DIA per a que etiquetaren els productes en català. Cal vore'l, perquè hi ha molts moments on t'adones de com està funcionant la cosa en aquest estat. Hi ha un total de cinc vídeos que al finalitzar aquest, es poden veure amb els links que hi ha.


3 algú ha dit...:

Bryan ha dit...

Home es una putà, però eixe tio ha tingut en certa messura la sort de ser jerqui, si hagués estat un militant de l'esquerra indepe no havera hagut ni un politic, ni res de de suport institucional i la lluita als judicis i sobretot al carrer haguera sigut molt diferent... el que li ha passat no es la primera volta que passa ni res de diferent, i ahi diuen que no havia passat mai.

Twenty ha dit...

Doncs si, tots els tontos tenen sort... A més, hi ha coses pitjors que han passat i passen (i passaran), i com tu dius, no han tingut mai cap ajuda institucional ni política.

Per cert, algú sap que va passar a Ca' Revolta?

mesque ha dit...

A pinyolet, l'avan� i el levante tens tota la informaci� Pel que es veu van fer pintades a l'exterior i van disparar cap a l'interior amb una pistola de balins. A�� �s clar, a la televisi� no en fan ni cas.